Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hur kommer du att rösta i år?

Valet närmar sig och jag har fått frågan om hur jag ska rösta i år. Jag kan skriva direkt att jag inte kommer att prata politik på bloggen någonsin. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Förra valet röstade jag på ”djurens parti” för att jag hade noll koll och insåg inte heller det viktiga i ett val. Idag har jag läst på och vet vad jag vill stå bakom. För mig är politik något som jag gärna pratar om med vänner och familj men som jag väljer att hålla utanför sociala medier. Min blogg har ett fokus inom livsstil och familjeliv, shopping, inredning, husbygge.. Bjuder ändå in till det mesta i vårt liv tycker jag.. Vill dock inte dela alla mina politiska åsikter alls faktiskt. Jag respekterar även allas olika åsikter gällande politik och tycker att man helt enkelt kan vara ense om att vara oense om man inte håller med varandra  =) Vi är alla olika och tur är väl det! Ja, ni förstår nog vad jag menar. Något jag däremot tycker är viktigt är att alla faktiskt röstar! Så glöm inte att göra det du också sedan när det är dags. Kram.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Z

    Åh blir lite orolig av detta inlägg, du verkar så godhjärtad och klok så skulle bli så chockad om det visade sig att du röstar på exempelvis SD. Min erfarenhet är att många som gör det inte vill prata öppet om det, blir orolig att det är av en sådan anledning som du inte vill skriva om politik.

  2. Profilbild
    Elina

    Förra året?
    Förra året var det endast kyrkoval i Sverige, men du kanske menar förra valet? 🙂 Det är väldigt intressant att läsa din blogg, mycket varierande innehåll 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish