Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Snabba frågor och svar

Hur träffades du och din man? 

Vi träffades på gymnasiet. Du kan läsa vår historia här. 

Känns det som att folk känner igen er när ni är ute? Är det många som kommer fram? 

Ja och nej. Känns ibland som om vissa kollar för att dom känner igen oss från sociala medier. Här i Umeå är det inte många som kommit fram.. Kanske totalt 20 stycken under alla våra år här, hehe.. Men i Göteborg och Stockholm brukar det hända lite oftare av någon anledning. Då är det rätt vanligt att folk som följer oss kommer fram och hejar. Det är bara roligt tycker jag =)

Äter ni mycket godis? 

Nej, godis äter vi typ aldrig.. Gillar inte lösviktsgodis (dock så blev jag besatt av det när jag precis hade fött Jason under en period) men äter däremot en del annat sött som ni vet. Älskar choklad.. Blir nog att vi äter något sött varje dag. Äter dock i det stora hela väldigt bra mat. Är väl ändå aldrig bra att äta socker men intalar mig själv att det är okej bara för att vi äter ordentlig och hälsosam mat,  haha.. Måste ta tag i mitt sockerberoende men lyckas seriöst aldrig.. Är så sugen när jag ammar också..

Varför tar du inte ut din navelpiercing? 

För att jag tycker att den är fin!

Varför svarar du inte på mail? 

Jag försöker läsa och svara på alla mail men hinner verkligen inte.. Hinner knappt svara på hälften tråkigt nog.. Försöker prioritera att alltid svara på era kommentarer här inne istället. Det kan ju bli runt 20-100 per dag så det tar ju sin lilla tid.. Och mailen blir tyvärr ofta lidande. Men jag uppskattar allt ni skriver till mig varje dag. Om ni verkligen vill komma i kontakt med mig så är nog kommentarsfältet på bloggen bäst för här ser jag alltid till att svara. Och försöker som sagt ALLTID svara på mail när jag har tid.

Ska du inte ta körkort? 

Jo! Vet inte när bara..

Röker du eller har du slutat helt? 

Jag har faktiskt slutat helt! Var väldigt längesedan jag slutade nu. Kanske tar någon cigg i framtiden om jag är ute med vänner någon sommarkväll men det känns väldigt långt bort. Att ha en liten bebis att amma och vara nära känns inte som en bra kombination ihop med cigaretter.

Hur lång är du och vad väger du? 

Jag är 170 cm och vet inte vad jag väger. Vi äger inte en våg och jag är totalt ointresserad av min vikt. 

Kommentarer

  1. Tua Hampusson

    Hej fina du, har följt dig i några år nu. Och jag gillar verkligen din blogg. Följer dig på instagram bland annat:) Och läser din underbara blogg varje dag! Hoppas att du får en underbar dag med din fina familj!❤️

  2. Sindy

    Det är väldigt roligt att läsa den här bloggen <3 du inspirerar mig på alla sätt tacjk tack tack fina <3 Dina kläder inspirerar mig alltid. Jolie är väldigt söt <3
    Jag vill fråga dig något Jag älskar din hårstil väldigt mycket det ser mycket trevligt <3 Kan du göra en video som visar hur man gör din frisyr?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish