Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagarna går i ett och det känns så konstigt..

Hej fina <3

Jag är inte så aktiv här inne just nu som ni märker. Som jag skrivit förut så har jag valt att ta ut lite föräldraledighet för första gången sedan Jolie föddes och lägga datorn och sociala medier på hyllan lite mer. Känns faktiskt bra men SÅ konstigt. Konstigt att inte sitta vid datorn varje kväll och beta av mail och skriva inlägg. Tar det lite mer som det kommer och ger det inte alls lika mycket tid. Ska köra såhär juli ut iallafall och börja vara lite mer aktiv igen mot augusti. Vi behöver alla lite semester =)

Och så är det ju SÅ mycket just nu med allt.. Dagarna går i ett. Har barnen själv just nu då F är ute och målar huset och det är verkligen… MYCKET. Ni som har små barn vet nog vad jag menar. Plocka fram frukost, ta bort frukost, ta fram mellis och ta bort, fram med lunch och sedan bort igen, mellis, middag, kvällsfika.. Och där i mellan ta hand om alla måsten som heter tvätt och städ samt aktivera båda barnen, hålla dom nöjda och hinna gå på toaletten.. Jason är dessutom inne i en period där han kräver all min uppmärksamhet och Jolie som är så liten gör ju också det. Så det blir rätt svettigt nu och det tär på tålamodet när vår stora kille testar gränserna hela tiden.. En ny fas som ni hör. Vill att den ska vara över snarast. Han är ju fortfarande världens snällaste och är inte arg eller sur eller liknande. Bara trotsig! Vill bestämma allt själv, testar alla mina gränser, gör precis tvärtemot allt jag säger men med ett lurigt leende på läpparna. Som att han vill ha en reaktion från mig på saker han vet att han inte får göra. Nu sover han iallafall och vi har haft en himla fin dag med vänner. Barnen har badat massor, hoppat studsmatta, gungat.. Sommaren är ju underbar! Och det är ljuvligt att få uppleva den genom barnen. Man ser hur lyckliga dom är, hur genuina skratten är. Så fina dagar nu! Nästan lite för varma om jag får klaga lite! Inte för min del men för Jolies.. Märks att hon tycker det är jobbigt med 27-28 grader i skuggan.

Gud vad jag babblar… Nu ska jag stänga ner här. F har badat Jolie och jag ska natta henne nu och sedan ta en dusch. Mannen ska fortsätta måla. Önskar er en fin kväll. Kram.

Så fin dag idag! Och så tacksam över våra fina vänner.

Ser ni skillnaden uppe och nere? Visst blir färgen fin? Det översta är målat och det nedersta är fortfarande bara grundmålat. Vi köpte färgen Nordsjövit! Fick mycket frågor om vad vi valde för färg (ska svara på era kommentarer imorgon tänkte jag men besvarar denna fråga redan i detta inlägg) och vad färgen kostade och vi betalade totalt runt 20.000:- för all färg och tillbehör.

Har också varit på Plantagen nu i dagarna. Köpte lite smått och gott och fyndade också lite pallar och ett brickbord. Tänkte ställa en klättring växt där som ska få röra sig över staketet vi byggt på pergolan. Direkt vi målat klart och jag ordnat allt där så ska jag fota åt er. Det har börjat bli så fint där ute.

Har också hunnit med att spela in en haul! Den kan ni se på min insta story. Så mycket fina plagg.

Och så en bild från detta nu =) Nybadad bebis och trött och svettig mamma. Vill också vara nybadad och krypa ner mellan barnen för en god natts sömn.

Kommentarer

  1. Johanna

    Vet preciiis känslan med en fyraåring och en ettåring här hemma. Gör man ens annat än står i köket och förbereder eller i ordningställer efter matintag?! Knappt haha.

  2. Felicia

    Hej! Vilken underbar blogg! Jag har bara en fråga angående barn då jag själv så gärna vill ha barn ung och tätt, men känner du ibland att du ångrar att du blev gravid vid den tiden igen efter Jason eller tycker du att det känns bra? Tänkte på att du skriver att det blir svettigt och krävande 😉 var det något du var beredd på innan? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej,absolut inte. Var beredd till 110% och tycker det är mycket enklare med två barn än jag trodde 😀 skulle vilja ha en till tätt nu med en gång 😉 KRAM <3

  3. Hanna

    Åh jag vet precis hur du har det. Vi har också flyttat in i hus nu under våren och just nu kämpar min man med att bygga altan samtidigt som jag är själv med en 6-månaders tjej och en liten kille som fyller tre i september. Har sagt stopp nu för jag känner mig helt slutkörd efter en vecka själv med barn och matfix. Oftast kommer han ju in och hjälper till när mat och sånt ska fixas men då blir jag nästan mer stressad för jag vill ju att han ska bli klar så att vi kan ta lite sommarlov sen.
    Älskar din blogg och är inne här varje dag. Så kul att få följa dig och F just nu eftersom vi har barn i samma ålder och också håller på med vårt nya hus.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh det är så tufft!! 🙁 <3 du gör det så bra!! Kämpa på!! Glöm inte att du är bäst! Sätt inte för höga krav utan använd tvn som barnvakt ibland, haha 😉 det är lätt att vara för hård mot sig själv, jag är det varje dag! Men påminner mig om att sänka ribban <3 man måste inte vara "perfekt". KRAM!! <3 och tack, blir så glad! Hoppas allt går bra för er med projekten!

  4. Dessi

    Ni vet att har ni börjat på en sida så måste hela sidan målas direkt? Annars kommer ni få väldiga skiftningar i färgen även om det bara är vitt. Men fint blir det helt klart!

  5. Anna

    Älskar brickbordet 😍 fyndade du det på plantagen med? Sååå fint! Väntar spänt på att se er altan 🙊👍🏻

  6. Betina

    Vi målar också vårt nya hus, svettigt värre 😉 men fint blir det! Hur tusan kom han upp där och målade? Heja heja, kämpa på ni båda!

  7. Sindy

    Jag älskar den här vackra bloggen <3 Jag vill alltid att bloggen ska vara aktiv, så jag förväntar mig augusti med stor entusiasm<3 Den lilla tjejen är så söt <3
    Delade kläder var mycket vackra <3 kommer du att visa foton på de kläder du samarbetar på din blogg ?det skulle vara väldigt fint faktiskt

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish