Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Han och jag

.. Jag river upp förpackningar om egentligen är återförslutningsbara medan han öppnar dom prydligare än prydligast. Finns det något jag vet som F stör sig på hos mig så är det just detta. Han tycker det är så störande när jag öppnar så att det inte går att stänga igen.

…Han vill ta det lugnt medan jag alltid gör allt lite för snabbt. Spontanköp och ogenomtänkta planer står för mig medan F alltid vill planera allt ordentligt innan han gör något. Vi kompletterar varandra rätt bra där för hade han inte haft mig hade han aldrig fått något gjort och hade jag inte haft honom så hade jag haft massor med möbler och grejer här hemma som jag inte hade haft plats för någonstans.. Skönt att man inte är lika på den fronten. .

..Idag avslöjade F att han egentligen hade tänkt fria på nytt till mig nu efter fem år. Vi vill ju förnya våra löften eller ”gifta oss igen” kan man säga.. Vi gifte oss ju bara vi två då vi ville ha det litet och intimt på den tiden + att vi inte hade några pengar. Hade vi gjort om det idag hade vi gjort det annorlunda men det känns riktigt bra att vi har varit gifta i fem år nu i sommar så jag ångrar inget =) Det är skönt rent juridiskt att vara gift när man har barn ihop också.. Men ja, vi vill gifta oss igen och det kändes så kul att höra att han hade tänkt göra det i år men hoppar det då det är så mycket annat och andra utgifter nu… Då vet jag iallafall vad jag kan förvänta mig inom dom närmsta åren, haha =)

…Vi blir båda två helt yra av karuseller och liknande.. Stackars våra barn som aldrig har någon kul vuxen att åka med! Jag trodde inte att jag hade så lätt för att må illa av sådant och har trott att det beror på graviditeterna och liknande. Men nu när jag åkte efter att jag hade fött Jolie så mådde jag SÅ illa… Snurrade i huvudet halva dagen efteråt. F är precis likadan och en gång fick han feber och frossa efter att vi hade åkt i en karusell som snurrade jättefort.

…Det vi lägger ut absolut mest pengar på är nog färsk frukt och grönsaker. Vi äter i princip bara färska grejer och försöker bli bättre på att dra ner på det. Men det är ju så gott.

……Jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha en mobil från Samsung medan F aldrig hade kunnat äga en iPhone. Jag förstår mig verkligen inte på hans telefon alls, haha.

…Vi tror alltid på varandra när man inte orkar tro på sig själv. Det är så värdefullt att ha en partner som pushar en och säger att man klarar det, att man är bäst och att det kommer gå bra. Hade inte F stöttat upp och haft min rygg genom dessa åtta år så hade jag nog aldrig varit precis här där jag är idag.

..När vi gick gymnasiet flyttade vi ihop. Då var jag i skolan mellan 8-16 och jobbade mellan 17-21. Det var en tuff och intensiv tid och det var egentligen där min arbetsresa började på riktigt. Även F jobbade långa dagar och cyklade en timme (!) till jobbet och en timme tillbaka. Vi hade inte råd med busskort under en period och då var han ju illa tvungen. Vi har verkligen jobbat oss upp tillsammans och kämpat för allt vi har idag.

…Vi saknar hundarna varje dag. Det är en stor sorg att inte ha dom här.. Ibland kan jag fortfarande bara gråta, gråta och gråta över att dom inte bor med oss här i huset. Det kommer som en plötslig smäll och så sitter jag där i tårar. F hittade en bild på dom på sin mobil här om dagen och jag såg direkt hur hans ögon tårades. Känns så tomt utan dom och saknaden är till och från väldigt stor.

HAHA kolla hur små vi var! Denna bild är tagen på vår gymnasieskola.. Det var ju ett par år sedan nu =)

Kommentarer

  1. Amanda Andersson

    Hej! Förlåt om jag frågar då jag förstår de är väldigt nytt fortfarande med hundarna och de! Men skällde dom mycket? Har själv 2 papillons nu o dom skäller så fort dom hör nåt och försöker arbeta bort de! Men dom är inte ens 6 månader än.. 😩

  2. Ulrika

    Hej fina du 💕 har börja följa dig och det är alltid roligt när du kommer upp i flödet. Men jag måste fråga: varför är hundarna inte hos er? Till en helt annan sak; kan du eller / och F berätta och kanske visa hur F byggde altanen. Några tips och råd kanske och vart materialet är köpt. Ska snart dra igång ett sådan projekt själv. Ha en underbar kväll. Bamse kramis

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du <3 googla "gabriella joss hundar" så har jag bloggat om det tidigare 🙂 Förstår! Det kanske vi kan göra framöver. KRAM och lycka till <3

  3. Ewelina

    Åh Jag vill också förnya våra löften en dag.. Vi har ”bara” vart gift i snart 4 år men jag var höggravid (födde dagen efter fyra veckor för tidigt) och fick aldrig ha på mig den där långa klänningen, gå fram till altaret etc.. inte för att jag är missnöjd med mitt bröllop det var vääääääldigt fint och intimt med dem närmaste. Men det känns som att jag skulle verkligen vilja det efter allt vi gptt igenom med barn osv på kort tid. Vi har levt livet väldigt bakvänt i 120 km/h och ingen trodde på oss vi var dumma osv.. Men här står vi idag starkare än någonsin. Men drömmen om att förnya styper i Mannen han menar att vi redan har gift oss, lovat att älskar för evigt och aldrig gå ifrån det behöver man inte förnya och vist har han rätt men ändå… skulle vara fint och symboliskt för kärleken. Äh jag får nog som jag vill ändå. Får väl bara komma hem med en klänning och bokat kyrka 🙈😂.. oj vad lång kommentaren blev 😂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det!! <3 <3 ÅÅÅH underbart, fint att läsa!! Förstår verkligen hur du känner. Tycket helt klart ni ska förnya 😀 det är ju bara fint att fira kärleken lite extra 😉 KRAM <3

  4. Emma

    Måste bara fråga dig (eller nån annan som vet) varför det juridiskt sett är bra att vara gift när man har barn ihop? Både barn och giftermål ligger längre fram i framtiden för mig och min sambo men skulle gärna vilja förstå varför det är bra att gifta sig innan barn, så vi vet vad vi ska satsa på i första hand om du förstår hur jag menar ☺️ Kram på dig!

    1. Mäl

      Om du och din partner har barn ihop, och en av er skulle dö, så ärver barnet. Kan då bli strul med hus/lägenhet som ni äger tillsammans, att du måste ”köpa ut” ditt eget barn.
      Är ni gifta så ärver ni varandra.

  5. Nikita

    Fina ni❤️ Vart tog hundarna vägen egentligen? Du har säkert svarat på det tidigare men jag har nog missat hehe ☺️

  6. Elkn

    Varför flyttade ni hemifrån så tidigt? Det är ju lite vanligare att man först går klart gymnasiet och sen har lite bättre ekonomiska förutsättningar till att flytta hemifrån och ihop med sin partner. Allt har ju sin tid hehe 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi ville bo ihop och vara med varandra hela tiden 😀 sova ihop varje kväll 🙂 ja, och det var rätt tid för oss 😉 kram

  7. Sabina

    Förstår inte vad var problemet med hundarna? Varför kunde ni inte behålla dom och ha det i huset nu när ni bor så stort och har uteplats?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish