Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myskväll med våra fina vänner

Igår kväll när barnen hade somnat för natten så kom Tove hit med sin lilla tjej. Hon är så liten! Är helt förälskad i henne och älskar henne så mycket redan! Kan inte förstå att Jolie var ännu mindre när hon kom.. Så galet. Tänk vilken underbar tid vi har framför oss nu. Vi båda ska ju vara hemma i minst ett år med våra små tjejer! Vi fick ju våra söner under 2015 båda två och umgicks i princip varje dag under ett och ett halvt år. Det är en sådan fin tid att se tillbaka på och jag vet att vi kommer att skapa minst lika mycket minnen nu framöver.

 

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är från Sheinside 🙂 tror hon fick den av mig för jättelängesedan! Eller så är det någon annan som är jättelik, haha! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish