Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina!

Hej på er!

Hoppas att ni mår jättebra. Det gör vi! Och det väntar ju en vecka med fint väder så det känns hur bra som helst.  Vi har planer i princip hela veckan och så ska vi få massor gjort här hemma. Ska också kika på alternativ när det kommer till gräsmatta då vi funderar på att rulla ut bakom altanen och på dom ställena där vi VET att vi ska ha gärd till 100%. Vi ska ju fixa framsidan och carport/garage senare och vi vet inte exakt hur vi ska ha det än trots att vi har en bild av det på ett ungefär.. Men att ordna lite gräs hade ju varit underbart. Så har man en del av tomten som man kan nyttja till fullo.

Igår beställde vi spotlights, pergola och staket till altanen. Och vi är sugna på att lasera altanen redan nu också.. Vet att det inte rekommenderas men vet många som har gjort det iallafall och dom säger att det har varit bra hållbarhet på det ändå.. Vad har ni för erfarenhet av det? Man ska ju helst vänta något år men vet som sagt många som gjort det med en gång som det ändå gått bra för.. I så fall ska vi lasera både verandan på framsidan och altanen.

Kram och ha en fin dag!

Igår hade vi en underbar dag hemma hos våra vänner medan F pysslade på hemma. Åt korv, solade och badade.

På kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och firade mina syskon som fyllt år nu i veckan i efterskott. Innan vi åkte hem spelade vi lite fotboll ute med Jason som fick både boll och fotbollskläder av mormor och morfar. Dom skämmer alltid bort honom så mycket =)

Kommentarer

  1. Emma

    Hej fina ni,

    Ville bara ge ett bra tips med tanke på att ni är mitt uppe i altanbyggande. Vi har också två små barn och har byggt altaner både hemma och i sommarstugan. Så trevligt det blir när allt är klart. Jag oroande mig en hel del för de impregneringsmedlet som användes och om det kan vara farligt för barnen när altanen är helt ny. Jag fick då lära mig att det är väldigt bra att skura altanen med såpa. Det är ett effektivt sätt att få bort rester i materialet och är dessutom väldigt bra för altanen. Snyggt blir det också och gott luktar det! Många kramar och trevlig sommar, Mamma till två godbitar

  2. Moa

    Vi har laserad altan här hemma. En grå nyans. Vet att vi väntade ett år efter en lasyr ska sjunka in i träet och inte bara lägga sig ovanpå som en färg. Var noga med att göra som det står på bruken. Ofta med lasyr ska man ju stryka på lasyren på några bräder i taget, och sedan torka med en trasa. Just för att det ska sjunka in!
    Lycka till!

  3. Louise

    Hej!
    Tänkte fråga vad du käkar för korv? Försöker själv att käka lite mer vegetariskt och funderat just över vilken korv som smakar bäst
    Tipsa gärna !
    Ha en fin dag!
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish