Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fotboll och myskväll

Inlägget innehåller en annonslänk/adlink

Hej finaste ni.

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra här hemma. Jag är lite trött då vi varit vakna så sent om nätterna nu på senaste. F har byggt på altanen och jag har jobbat eller hållit honom sällskap. Barnen har vaknat rätt tidigt på det också. Men det är så värt det och den är snart klar! Är så stolt över F! Han vill inte jobba dagtid allt för mycket då han vill ge barnen all tid om dagarna och då blir det ganska lite jobb ute per dag + sena kvällar. Längtar så tills allt är klart.. Vi har förresten bestämt att vi ska sätta in några spottar nu också! I altanen alltså.. Besökte våra vänner för ett par dagar sedan och det såg så fint ut hos dom att vi ville ha likadant, hehe =) Och så blir det trappsteg och en pergola + skydd mot grannarna. Så nu har vi ett par projekt till.. Typiskt oss. Men altanen är iallafall så pass färdig nu att man kan sitta på den! Helt underbart är det. Och idag ska F jobba på medan jag och barnen är iväg från nu på morgonen hos våra vänner. Vi är lovade fint väder och sol idag så det blir härligt. I eftermiddag ska vi fira mina syskon som fyllde år i veckan. Kram på er.

Älskar min nya topp som jag fyndade på rea för 74:- (!). Ni hittar den här. 

Igår var min svärmor här på middag och sedan kom våra vänner över och åt gotta och såg fotboll. Jag är inte så mycket för sport över huvud taget men det är kul när det blir en social grej av det, haha =) Barnen var iallafall fina i sina Sverigekläder.

Förresten! Minns ni att jag köpte en monstera som jag lämnade igen för att kvinnan i kassan sa att den var giftig och att barnen kunde bli förlamade av den!? Fick ju sådan panik i stunden och var inte källkritisk för fem öre. Man vill ju som förälder inte riskera att ens barn blir förlamade av en växt liksom, haha.. Har läst på lite nu iallafall och köpte en ny till tvättstugan =) Den är jättefin där och barnen kommer inte åt den.

Kommentarer

  1. Sarah

    Jag har en Monstera som växt sig gigantisk. Trots att den blev köldskadad när jag skulle styla min svågers lägenhet mitt i vargavintern 😅
    Ett tips om man vill få den att växa till sig är att ställa den ljust men inte i full sol. Den trivs inte helt i sol men ljust. Vår står bredvid ett fönster uppe i hörnet i en bokhylla och växer åt alla håll. Annars var den fin precis sådär!
    Sitter och kikar runt på utemöbler (vi flyttar dock in i vårt lilla radhus i augusti nästa år 😩) och fastnade för Havsten hos IKEA och tänkte på er och eran altan. Ni har säkert full koll och redan sett den men om inte så är det ett tips 😊
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår!! <3 tack snälla du för tips! Dom var ju superfina verkligen!! 🙂 tack för det tipset med 😀 Stor kram 🙂 <3

  2. Hanna

    Längtar till att få se hur altanen blir! Fin växt, var det inte alls någon risk för förlamning eller var det bara en väldigt liten risk? Tack för en bra blogg, så kul att kika in här varje dag och få insperation! Kram<3

  3. Amanda

    Jag hade en jättefin monstera i mitt sovrum.
    Är inte sådär jättebra på att ta hand mina växter men den höll sig fin länge 😉
    Men för någon dag sedan när jag skulle vattna den så var det två typ tusenfotingar i den.. Blev så äcklad så kastade ut den på en gång och nu vågar jag nästan inte ha levande växter längre haha

  4. Kristina

    Asså ert godis och fruktfat!!! Jag är så imponerad. Hemma hos oss eller om vi är med min familj tar vi från godiset redan innan vi satt fram det och sen trycker vi i oss allt så jävla fort på kvällen 😂 Om vi tittar på film har vi ätit upp allt inom 20 minuter och mår illa. Hahaha. Tror vi alla är stressade över att det tar slut så fort. Precis som vi aldrig ska äta godis igen… haha. Kram på dig o din fina familj!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish