Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En mysig midsommar

Hej finisar och hoppas att allt är bra med er.

Vi kom hem vid 22-tiden igår kväll. Har haft en helt underbar midsommar med våra fina vänner. Dom styrde upp allt så bra och vi åt och drack gott, barnen busade och allt var bara så trevligt. Himla tråkigt att Umeå bjöd med regn hela dagen bara – men vad gör det när man har fantastiskt trevligt sällskap?

Idag får vi besök och ikväll blir det fotboll med vänner. KRAM <3

Buskillarna körde runt varandra i vagnen. Det skiljer nio månader på våra små killar.

Åt sååå god mat och fika! Älskar att grilla och när det finns massor med olika småplock. Så gott!

Till efterrätt blev det frukt och tårta med massor av jordgubbar. Tårtan kommer från Finas här i Umeå.

Min älskade vän Hanna, hennes små killar och lilla Jolie. Och så Jasons arm, haha.

Killarna hoppade studsmatta trots spöregn! Vi ska också köpa oss en studsmatta nu framöver och gräva ner så att bara själva mattan sticker fram. Tror det kommer bli bra.

Dom styrde upp fiskedamm till barnen. Gud vad roligt dom tyckte att det var =)

Våra minstingar <3

Vi körde alkoholfritt hela dagen och kvällen allihop.

Ni vet när man ska ta en familjebild… Någon som känner igen sig i att det sällan blir en ”perfekt” bild? SÅ svårt att få till så att alla blir bra på samma kort. Men alla bilder blir ju lite småcharmiga iallafall, hehe.

Bilderna på mig och mitt hjärta blev iallafall väldigt bra tycker jag! Ser ni plåstret på hans knä förresten? Han lyckades på något vis skava bort all hud medan han skurade golvet (!!).. Det ser så ont ut så det är inte klokt men vi kan inte låta bli att fnissa lite åt anledningen till varför han har ett sår där nu =) Snacka om att skura golvet.. hårt.

Så nöjd med gårdagen och så tacksam för så fina vänner i våra liv!

Kommentarer

  1. Mallan

    Asså du får mig alltid att verkligen LÄNGTA efter att gifta mig med mannen i mitt liv och bilda familj haha, dina bilder är alltid så fyllda av kärlek😭😍

  2. Katarina T

    Hejhej!! Tänkte bara berätta att hoppa studsmatta kan leda till inkontinens för flickor. Stod mycket i nyheterna förra året. Tänkte att det kund svara bra att veta <3 kram på er

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaså!? Har aldrig hört det förut.. Känns som om det inte borde vara någon fara om man hoppar lite ibland? 🙂 får läsa på! Kram <3

      1. Joanna

        Var tvungen att googla detta nu när jag läste den här kommentaren haha. Har aldrig hört om det heller. Däremot att det är vanligt att kvinnor som fött barn kan läcka när de hoppar studsmatta. Men det beror ju på att muskulaturen kan ha försvagats och behöver stärkas. Hur som! Hittade en länk där det förklaras att det främst gäller tjejer som tränar trampolin på elitnivå och gör avancerade konster. Men skadar inte för någon kvinna att göra knipövningar och annat som tränar bäckenet. Studsa på!

        http://sinoba.se/sv/hitta-raett/forskning-och-utveckling/fysisk-aktivitet-och-inkontinens

  3. Jennifer

    Dum fråga kanske… Men hur gräver man ner en studsmatta? Den måste ju kunna fjädra ifrån för att studsa 😛 Tänker att det kan bli ganska farligt om man slår fötterna i marken om man hoppar lite hårdare.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish