Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

– Jag tänker så mycket på mina fina vänner! Så tacksam över alla människor vi har i vårt liv. Och tänk att jag och min bästa vän har fått var sin pojke nu under 2015 och var sin flicka nu under 2018. Det är så stort och fint. Känner mig lycklig över det! Nu har vi massor med tid att spendera ihop precis som vi gjorde när våra pojkar var små. Så tacksam över att barnen får växa upp ihop och finna glädje och kärlek i varandra. Dom blir nästan som syskon när man umgås så tätt och intensivt som vi alltid har gjort.

– Idag är det midsommar och det ska bli himla roligt att få spendera dagen med fina vänner. Vi ska äta gott och bara vara. Älskar sådant häng! Hur ser ni på alkohol på midsommar? Jag tycker det är helt okej så länge barnen är trygga och inte känner oro (om det nu finns barn med under firandet det vill säga). Jag kommer nog att köra nyktert i år och F likaså (då han ska köra bil) men har inget emot att andra dricker alls! Så länge alla barn i närheten mår bra som sagt =)

– Jag har så mycket planer och tankar gällande inredning. Vill bara ta tag i alla projekt nu! Är så taggad och har så mycket idéer. Jag älskar exempelvis gröna växter och vill fylla huset med dessa. Gillar när dom klättrar upp mot fönster, hyllor osv.. Murgrönor kan vi ju absolut inte ha då varken jag eller F har gröna fingrar och kan ta hand om dom.. Våra får ALLTID skadedjur så vi har gett upp. Hittade dock denna vackra växten (se bild nedan) och den kommer att klättra så fint längs vårt fönster i vardagsrummet. Längtar tills den vuxit sig längre och större. Kommer bli sååå fint!

– Vi funderar på att ha namngivning för Jolie istället för dop. Vi döpte ju Jason men vet inte om vi vill döpa Jolie. Det är ju en fin grej men vet inte riktigt om det är vår grej.. Vi funderar på det lite till. Kanske blir dop ändå just för att det ska vara samma för båda barnen. Jag tror på högre makter men är egentligen inte så aktivt troende.. Och F likaså.. Hur har ni gjort? Har ni döpt era barn eller haft namngivning? Hur var det? Namngivning nu mot sensommaren hemma på vår altan hade varit roligt. Ha lite buffé och småplock och bjuda över nära och kära.

– På tal om namn så fick jag en fråga om vi kommer att döpa alla barn till något som börjar på ”J” om vi får fler. Haha.. Jag vet faktiskt inte. Kanske. Jag tror det. Det hade väl varit lite roligt! Och det finns ju väldigt många fina namn som börjar på J. Så det är inte helt omöjligt och det är ju kul när det matchar med syskonens namn också.

– Skor på sommaren! Svårt tycker jag.. Kör oftast converse men funderar på att beställa sandaler från Birkenstock. Tycker dom verkar så sköna och så är dom ju snygga med enligt min åsikt. Har ni erfarenhet av dom? Vad tycker ni? Förresten! Jag tänkte köpa ett par sååå fina sandaler från WERA när jag var inne på Åhléns för ett par dagar sedan men sedan märker jag att min plånbok är borta och det visade sig att jag hade glömt den på en blomaffär som jag besökt tidigare under dagen.. Typiskt.. Funderar på att åka tillbaka nu i dagarna och se om dom finns kvar.. Jag har även inhandlat ett par espadrillos som är enkla att bara dra på sig. 99:- kostar dom och är helt perfekta till typ allt om man inte vet vad man ska ha på fötterna. Ni hittar dom här. 

– Tips på knivar! Jag tycker inte att det är så kul att lägga ut pengar på knivar till köket men dessa här nedan är billiga, snygga OCH bra! Man slipper lägga ut tusenlappar på dyra kockknivar och så är dom ju superfina också. Ni hittar den stora här och den lilla här. 

– Jag drömmer mig faktiskt bort utomlands. Det är så skönt att komma iväg och slippa alla måsten. Vara i värmen, slippa laga egen mat eller städa bort efter den, glömma disk och städ och allt vad det heter för en stund. Det är jobbigt att inte kunna planera eller boka. Det är jobbigt att inte veta hur framtiden ser ut för oss och Jolie. Vi får se framöver helt enkelt. Men hon mår bra här och nu och det är det viktigaste. Så lycklig för det.

– Vi gjorde fruktfat i onsdags och F skar upp allt så fint tycker jag! Här nedan har ni förresten mina två bästa tips på vegansk choklad. Älskar dessa!! Speciellt den från Renée Voltaire. Den är så otroligt god. Synd att dom är lite dyrare men jag ska inte klaga. SÅ värda sitt pris. Tips, tips!

Kommentarer

  1. Anna

    Ingen av oss är troende eller med i svenska kyrkan, så för oss var det givet med namngivning för vår äldsta dotter. Vi valde dock att kalla det namnkalas och hade det lagom till hennes 1-års dag. Det blir namnkalas lite längre fram för vår yngsta också, som nu bara är 7 veckor gammal.
    Ang, Birkenstock. Köpte ett par sådana sandaler för ett par veckor sedan. Köpte de som är lite mjukare framtill. Dom är jättesköna. Väl värda sina kronor.
    Trevlig sommar! 🙂

  2. Elin

    Åh är det sandalerna som ser ut som typ espadrillos fast lite mer som sandaler från Wera/Åhlens? I svart med beige ”espadrilos-sula” ? Dessa har jag iaf och de är så sjukt sköna, i skinn så de formar sig efter foten och ”sjunker” inte ihop som vanliga espadrillos kan göra 🙂 köp dom :-*

  3. Jenny

    Jag tänker som du kring alkohol! Jag tänker att det är farligt att vara svartvit/att antingen vara det ena eller det andra och inget mellanting. Antingen är man helnykterist eller så är man alkoholberoende liksom. Så sorgligt att man inte kan se att det finns ett mellanting. Ett barn tar inte skada av att man som vuxen tar ett eller två glas vin (om man inte är oerhört lättpåverkad då!). Jag tycker att det är viktigt att visa barn att man som vuxen KAN ta ett glas vin och sen ställa tillbaka flaskan. Att man inte måste dricka upp hela bara för att man har öppnat den. Tror det i vissa fall finns en farlighet i att vara helt emot alkohol, då jag tror att ett barn som växer upp och blir tonåring kan få ett destruktivt förhållande till alkohol just för att det varit så ”förbjudet”. Självklart finns drt undantagsfall! Som jag sa så gillar jag inte svartvitt tänkande utan jag ser världen i gråskalor. Finns undantag och omständigheter kring allt. Men detta är det jag kommer leva efter när jag får barn! Och självklart kommer jag aldrig aldrig aldrig dricka mig redlös inför mina barn. Det kommer jag aldrig stå upp för. DÅ tar barn skada med all säkerhet. Men inte om man tar 1-2 glas vin! Kram fina du ❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 🙂 jättebra och intressanta tankar! Håller med! KRAM <3 och ha en underbar helg <3

  4. Hanna

    Tycker vissa Birkenstock är hårda i sulan så mina nästa par blir varianten med mjukare sula, kolla upp det! 🙂 Heter nåt med soft! Dom är ju såå snygga och bekväma annars!

  5. Emma Sjöberg

    Vad härligt det låter! Hoppas ni haft en superfin dag 😄 älskar din blogg och har följt dig flera år nu, och har blivit så inspirerad att jag nu har startat en egen blogg! Du är grym!! Kram ❤️❤️

  6. Hannah W

    Birkenstock är en dröm under sommaren! Jag har bland annat de vita i plast och det går inte en dag utan att jag använder dem. In och ut ur huset, på stranden och ja överallt 🙂 Dem är inte bara snygga utan även dem mest bekväma skor jag någonsin ägt, så skönt att slippa skav mellan tårna från flip-flops.

    Hoppas att du kommer tycka om dem, kramar!

  7. Sara

    Hej. En rekommendation, ett hemmadop med präst. Då blir det lite som en namngivelse men blir ändå ett dop så får båda barnen samma:) plus blir lite mer personligt och intimt.

  8. Willesmamma

    I vår familj så är vi oavsett högtid helgdag eller annan dag i veckan alltid minst en person HELNYKTER då vi bor ute på landet och det tar ca 20-30 min för ambulans att komma hit. Och man vet aldrig om det nu mot all förmodan blir så att barnen blir sjukt eller skadar sig så man måste in till sjukhuset. Därav vill vi alltid ha en nykter med körkort så man kan åka om det behövs 🙂 + att det känns extra tryggt men en nykter när det är barn med (mina är 2.5 år och 1år).

  9. Tess

    Vi hade namngivning hemma i trädgården och i tält. Det blev så himla fint med namnballonger, blommor från vår egna trädgård, tacobuffe och en magisk specialbeställd namntårta. Avslappnad och mysig stämning och skönt att vara hemma hos sig själv när barnet är så litet. Vår lilla Hilma var 5 månader då. Vi är inte troende så det kändes bäst för oss att göra så ❤️

  10. Camilla

    Jag tycker inte att alkohol och barn hör ihop. Barnen ser nämligen att föräldrarna förändras och mår så dåligt på grund av det, det har stått mycket om det. Detta är inte något som alla vuxna tänker på och barnen kan inte alls visa sin oro. Dessutom – hur ska du kunna ta hand om ditt barn när du förlorar reaktionsförmågan m.m.? För vissa räcker det med ett glas vin. Så där håller jag inte med =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish