Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hemmaträning

Inlägget innehåller en annonslänk

Har faktiskt kommit igång lite smått med träningen här hemma. Inte supermycket men blir iallafall 30 minuter om dagen på yogamattan. Älskar att träna med gummiband! Behöver ju inte ens åka till gymmet när jag har dessa, haha =) Dom har legat i min garderob sedan jag var gravid med Jolie i magen och nu äntligen får dom komma fram mer och mer. Och när lilla Jolie inte vill sova om kvällarna så får hon vara med och träna med mamma såklart. Hon tränar på att krypa och jag tränar ben och mage för det mesta. Och axlar och rygg. Hatar att träna ex. armar.. Tycker det är så tråkigt. Kanske därför jag är så svag i armarna helt enkelt, hehe =)

Har ni någon favorit när det kommer till kroppsdel att träna? 

Banden kommer iallafall från Aim’n och är grymma! Älskar deras träningskläder också! Deras tights är verkligen jättesköna. Banden går att köpa på deras hemsida eller HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish