Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Bli av med eksem

Jag skrev ju för några veckor sedan att Jolie hade fått lite eksemfläckar. Fick massor av tips från er och pratade även med BVC. Köpte en kräm som heter Locobase Repair och även en mildare kortisonkräm som heter ”mildison”. Vi smörjde två gånger om dagen med kortisonkrämen och även två gånger om dagen med Locobase Repair. Detta var ett par veckor sedan och eksemen har INTE kommit tillbaka. Underbart! Nu smörjer vi enbart med ”vanlig” kräm två gånger om dagen. Morgon och kväll! Använder ibland ACO:s minicare och ibland Locobase Repair. Beror på vad vi har hemma. På Jason använder jag också ACOs minicare-kräm eller så kör vi Lipikar balm AP+. Den fungerar hur bra som helst på hans hy när han är lite torrare.

Kommentarer

  1. Linn

    Hej.
    Detta har ju nästan med inlägget att göra. Jag använde alltid bamse serien till mina barn när dom duschade, innan jag visste att dom inte var bra.
    Har du något bra tips på tvål och schampo som du använder till dina barn som du tycker är bra?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish