Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Altanen på gång

Hej fina.

Hoppas att allt är bra med er. Idag ska vi förbereda inför morgondagen då vi ska fira midsommar med vänner. Verkar som om det ska regna här i Umeå. SÅ typiskt. Men det gör inget och vi ska ha himla mysigt ändå. Ska förbereda krans idag tänkte jag och även handla mat och fika.

F jobbar på med altanen fortfarande. Han är så duktig! Vi trodde att det skulle gå snabbare än vad det gjorde med att bli klara men det har tagit sin tid. Han har jobbat någon timme varje förmiddag och sedan byggt om kvällarna när barnen har somnat. Nu har ju Jolie haft tandsprickning och då har det fått ligga på is en del och kvällarna har gått åt att bära och ta hand om henne. Och så har båda barnen varit sjuka nu i två dagar.. Verkar som om båda mår bra idag dock vilket är så himla skönt. Så nu är vi igång igen! Innan slutet av veckan är den nog klar. Och så ska vi ordna trappsteg och en pergola nästa vecka tänkte vi. Kommer bli så fint!

Såhär såg det ut igår på förmiddagen. Lillasyster sov i vagnen, jag solade, Jason sprang runt och lekte och F byggde. Haha, bra fördelning =)

Kram och ha en underbar dag!

Kommentarer

  1. Evelina

    Wow vad Fjodor är duktig! Blir så imponerad av folk som är så händiga 🙂 Önskar att jag eller min sambo också var det, haha… Kram!

  2. Tess

    Ett tips är att lägga duk under som kväver ogräs osv. Kanske lite sent nu men ni kanske kan peta under den. Inte kul när det börjar titta upp grönt mellan brädorna om något år. Det har fungerat kanon för oss!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tips <3 vi tänkte på det men det var av någon anledning F sa att det inte behövdes ;p minns dock inte varför nu. Men tack för tips <3

  3. Andrea

    Så mysigt med altan! Ett tips är att lägga markduk under själva altanen så slipper ni att det så småningom börjar växa upp ogräs mellan trallen.
    Tack för en jätte mysig och härlig blogg, är in och kikar flera ggr om dagen och älskar den verkligen, trots att jag är mycket äldre än dig. Du är så vis och klok 🙂

  4. Stina

    Hej, är nyfiken på hur du ställer dig till frukt/grönsaker, eko eller inte? Dina fruktfat ser ju helt fantastiska ut, men både vindruvor och jordgubbar ska ju vara väldigt besprutade 🙁 och ekologiska jordgubbar är inte lätt att hitta, i alla fall inte i Stockholm. Ha en fin dag! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tänker inte så mycket på det 🙂 Köper en del eko och ibland inte! Men ska bli bättre längre fram förhoppningsvis då jag finner detta allt mer intressant! Kram

  5. Alice

    Handsågar han allt? Då förstår jag att det tar tid. Mitt tips när man bor i hus är att köpa verktyg 😉 lycka till!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han har gjort det hittills faktiskt 😀 han säger att det blir ett gratis gympass, haha 😉 men vi ska få hit en cirkelsåg imorgon, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish