Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Igår fick jag träffa min älskade vän Toves lilla tjej igen. Tredje gången nu och jag är helt förälskad i den lilla älsklingen!! Världens finaste lilla bebis. Är så himla lycklig över att hon äntligen är här och att jag ska få lära känna henne och se henne växa upp. Varje barn är verkligen en så stor gåva och det är nästan lite overkligt att man kan skapa något så fint.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Harriet

    Förlåt om du svarat på de här tusen gånger redan, men vad har jason för säng? Är det ikea? Och vart kommer hans sänglakan osv från? Tack för bra blogg ❤️❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är från MIO <3 Googla "jasons rum gabriella joss" så har jag nyligen skrivit ett inlägg om det, kram fina du!!

  2. Profilbild
    Johanna

    Har känt mig lite ledsen ett tag pga diverse anledningar. Läste ikapp några inlägg på din blogg nu. Din kärlek till dina barn. Orden att Jason lärde dig vad kärlek är (eller något sånt) träffade mig.

    Det fick mig att inse att det fnns mycket att längta efter. Att livet kanske inte riktigt börjat än. Att det bästa inte hänt än.

    Låter säkert naivt och konstigt men ett av dina inlägg gav mig hoppet tillbaka. Tack.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så glad jag blir <3 <3 förstår dig.. Alla har vi perioder där man känner sig lite deppig och nere.. Hoppas du mår bättre snart. Och jag lovar dig att det kommer bättre tider. Det bästa har verkligen inte kommit än och för mig så började verkligen livet på riktigt när jag fick barn. Det bästa väntar dig. Stor kram till dig!! Skickar massor med kärlek <3 han en fin midsommar.

  3. Profilbild
    Lina

    Men åh, bebismys är ju något av det mysigaste som finns! ❤

    Jag ville bara höra med dig, har du haft några ”spökveckor” under någon av dina graviditeter? Jag är gravid med första barnet, går in i vecka 18 på lördag. Mått så fruktansvärt dåligt större delen av tiden och varit sjukskriven pga hyperemesis, men sedan en vecka tillbaka är alla symtom som bortblåsta, även magen känns lite mindre. Har läst att detta är supervanligt, såg bebis för 2 1/2 vecka sedan på ultraljud och då mådde den superbra och sprattlade på där inne, men blir så himla nojig nu! Tror att jag bara behövde skriva av mig lite haha, tack för en fin blogg som alltid ger mig en glad känsla i kroppen ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst är det så!! <3 Nej, har inte haft så själv men vet många vänner som haft så!! <3 Vet att alla dom också varit lite oroliga men det är ju som du säger vanligt!! Är övertygad om att bebis mår bra så slappna av och njut. Stort grattis till graviditeten fina du <3

  4. Profilbild
    Jenny

    Hej! Måste först säga att jag tycker om att följa dig och tycker du verkar väldigt genuin! Det är skönt med någon som berättar om alla sidor i livet, bra som dåliga. Jag har en fråga angående att ta betalt för samarbeten på sociala medier. Jag har ett konto med 84000 följare, jag har haft många samarbeten men aldrig tagit betalt. När jag väl ville börja med det var det svårt att veta vilken summa, och när jag väl försökte backade företagen och sa tack men nej tack. Kanske var mitt konto för nischat, det var till mina djur.
    Jag började iallafall om nu för några veckor sen med ett lite personligare konto och känner att jag vill göra rätt från början denna gång. Ta betalt för alla samarbeten om än bara en liten summa i början, mest för att rätt ska vara rätt. Har du några tios hur jag ska gå till väga? Tänker inte starta något eget företag eller så (iallafall inte till en början).
    Nu blev detta väldigt långt haha men hoppas du förstår mig! Behöver lite tips och råd från någon som kan för det finns ju inga tydliga regler i summor eller tillvägagångssätt.
    Tack för en bra blogg/Instagram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Åh, jag förstår. Klart du ska ta betalt! Mitt bästa tips är nog att du vänder dig till olika ställen som kan hjälpa dig att sälja inlägg om du är osäker själv. Exempelvis cure, beatly.. Googla dig fram så hittar du nog en del <3 Man kan fakturera via cool company eller liknande. Det gör jag själv just nu då jag inte har bolag. Kram till dig!! och tack för fina ord!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish