Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fint hår igen

Inlägget är i ett annonssamarbete med Attityd Exclusives

Såhär fint hår fick jag idag. Är så nöjd! Min frisör Amanda är verkligen bäst och efter cirka två år ihop så vet hon exakt vad jag vill ha. Vi kör lite mörkare botten och ljusare mot topparna. Har inte allt för mycket löshår i längre då mitt egna hår har växt och blivit tjockare och av bättre kvalitet igen. Mitt mål är att skippa löshåret så snart som mitt egna hår känns tillräckligt långt och tjockt. Och jag är på god väg dit.

Deras fika är alltid lika gott! Tyvärr kunde jag inte äta chokladen denna gång då jag inte äter mjölkprotein just nu och vi misstänker allergi hos Jolie. Men téet var supergott och det var underbart att få en stund för bara mig där jag kan slappna av och bara vara.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Attityd Exclusives

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish