Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Tavla i lekrummet

Denna tavla hängde i Jasons rum när vi bodde i vår bostadsrätt. Nu har den äntligen fått komma på plats i lekrummet och den är så fin. Barnen älskar den. Funderar på att sätta upp lite enkla bokhyllor nedanför också där barnen kan plocka böcker själva. Tror det hade blivit fint. Vi har ju redan en bokhylla på högre höjd där inne men vore kul med en lite lägre där man kan ställa mer böcker som man inte är lika rädd om. Tänker lite enkla tavellister under varandra bara i så fall.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Sen tavlan är sååå fin, har en likadan här hemma i dotterns rum 🙂 Måste förresten säga att bi fått till det så fint hemma hos er, speciellt i barnens rum!

  2. Profilbild
    sanna

    Tips på tavellister att ställa böckerna på är dom från rusta som finns i lite djupare mått, helt perfekta för barnböcker och dom får lite mer lutning så man slipper få en bok i huvudet om man har råkat ställa dit för många eller för höga (haha råkade hända här hemma innan vi köpte extra djupa nämligen)

  3. Profilbild
    Erika

    Hej Gabriella! En sak jag tänkt på haha, vad har ni för ögonfärg? Både barnen och du och Fjodor. Ni är så fina hela familjen! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla!! Jag har brun/gröna men mer åt det mörkare bruna hållet, F har gröna, Jason har blågröna och Jolie har typ blågröna men rätt mörka ändå 🙂 KRAM

  4. Profilbild
    S

    Lite lösa tankar ang tidigare inlägg om miljö och gifter. Jag vill mest vara lite viktigpetter och påpeka att ”kemikalier”, ”tillsatser” och liknande ord säger så lite om vad som är dålig eller bra för miljön och kroppen. Det är så otroligt lätt att hänga på alla trender men ekologiskt besprutas också med bekämpningsmedel som skadar miljön, skillnaden ligger i om de är biologiskt eller kemiskt framställda. Det ena är inte per automatik bättre än det andra, trots det läskiga ordet ”kemiskt”.
    Också… Hur effektivt något odlas, dvs hur mycket gröda du får på x antal kvm med x antal ton vatten, el etc, spelar också in i hur miljövänligt något är. En närodlad gröda som växer dåligt i Sveriges klimat kan kräva mer resurser aka vara sämre för miljön än samma gröda som odlas i sydeuropa och fraktas hit. Det är mycket att tänka på och många starka trender som florerar och ibland motarbetar sig själva. Överlag tycker jag folk tänker för lite på andra människor, såsom barnarbete etc. Men det är fruktansvärt svårt att hålla reda på allt…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig! Tänker att man inte kan göra allt perfekt oavsett hur man vrider och vänder på det men att man kanske kan tänka lite mer medvetet och bidra med något iallafall. Kram

      1. Profilbild
        S

        Där håller jag helt med! Men då gäller det att hålla sig påläst och inte dras med i allt som är inne, var väl min poäng egentligen. Annars gör det varken till eller från, tänker jag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish