Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att vara pappa

Jag gjorde ju en liten lista för ett tag sedan och mina svar kan ni läsa här.Någon önskade att F skulle svara på samma frågor och nu har han gjort det här nedan. Vill ni att han ska skriva mer inlägg? Om vad i så fall? Klicka gärna på hjärtat om det är något ni önskar så har han lovat att gästblogga ibland =) Kram.

Det roligaste: Jag älskar att busa och leka med barnen. Utbytet av skratt är så otroligt värmande och gör verkligen varje dag till någonting speciellt.

Det bästa: Det som känns roligast är att upptäcka och se vilka personligheter som barnen har! Jason är väldigt lurig och har sjukt bra humor medan Jolie är målmedveten och väldigt rakt fram.
Det är så fint att se det växa fram en människa hos någon som man själv har gjort. Haha det kanske låter knäppt.

Det jobbigaste: är helt klart när barnen är ledsna. För våra barn har så galet hjärtskärande minspel och gråt precis lika genuint som när de skattar. De gångerna då Jason vägrar att bli tröstad av någon annan än sin mamma så känns det extra jobbigt!

Jag känner mig som en dålig pappa när.. ibland så kan en hel dag bara köra ihop sig och allt blir stressigt. Då kan jag känner jag mig alltid som en sjukt dålig pappa.

Jag känner mig som en bra pappa när.. Ibland när jag ska natta Jason eller Jolie efter en lång dag så somnar de med ett leende på läpparna. Då brukar jag känna att jag har fått till dagen perfekt.
Jason älskar ju att klättra och med det så medföljer ju risken att han ska ramla ner. Och när han faller så lyckas jag oftast fånga upp honom, hehe. Då brukar jag också känna mig som en sjukt grym pappa 😉

Det värsta jag upplevt som pappa: Självklart så var det när jag fick veta att Jolie hade ett hjärtfel. 

Min största rädsla som pappa: om något av barnen skulle försvinna så vet jag inte vad jag skulle göra. Det är sådana tankar som jag inte vågar tänka på.

Något jag har lärt mig sedan jag blev pappa: Det känns som att jag har lärt mig allt sedan jag blev pappa. Det känns som att jag får mig en insikt om allt möjligt var och varannan dag. Det är så viktigt att komma ihåg att ha roligt!

Något jag vill lära mina barn: Jag vill lära dom att bli fina människor som tror på sig själva.

Mitt bästa tips till andra pappor: Ge inte upp och hitta era egna sätt att lösa situationer som ni ställs inför!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Amanda

    Vad kul att Fjodor fick svara på frågor! Rolig läsning! Ni verkar vara ett sånt himla bra team, fina ni! 🙂 <3

  2. Profilbild
    Hanna

    Tycker det är jätteroligt när Fjodor skriver inlägg emellanåt, väldigt kul att läsa då det överlag är flest kvinnor som bloggar om familjeliv. Tips på ämnen till olika inlägg: Hur blev F trygg i sin nya roll som pappa? Hur var det att bli tvåbarnsförälder? Vad är den största förändringen i er relation sedan Gabriella blev mamma och du pappa?

    Vore kul att läsa! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish