Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Några skönhetsfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Älskar dessa fransar! Använder dom varje dag. Har dock börjat reagera på franslimmet som jag har använt nu dom senaste månaderna så ska byta tillbaka till det jag hade innan.. Blir helt torr och fnasig mot fransraden av det jag har nu. Gjorde iallafall fransförlängning princip varje månad förr men upptäckte dessa för cirka ett och ett halvt år sedan och blev fast direkt. Så smidigt och enkelt när man väl lär sig att fästa dom och det är skönt att vara helt fri från smink när man vill och kunna gnugga sig i ögonen obehindrat (vilket man inte alltid kan med fransförlängning). Ni hittar dessa här. 

Detta nagellack är så fint. Har det i princip alltid på tånaglarna nu för tiden. Ni hittar detta här. 

Bästa produkten när man lockar håret vilket jag gör varje gång jag har duschat. Upptäckte denna produkt via min frisör. Bästa! Ni hittar den här. 

Denna deodorant fungerar väldigt bra på mig. Plus är att den räcker länge, luktar gott och får mig att känna mig fräsch. Har haft den i något år nu och är jättenöjd. Enda minuset jag kan se är priset. Men det positiva väger över då jag haft rätt svårt att hitta en deodorant som passar mig innan. Hade LdB förut och älskade den doften men efter att Jason föddes tyckte jag att den doftade för starkt av någon anledning. Ni hittar den här iallafall. 

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Använder ett som heter ”duo” 🙂 nej, har egentligen inga bra tips.. Man får öva och öva och öva 🙂 idag tar det mig typ fem sekunder per frans att sätta fast! I början tog det typ en kvart, hehe 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish