Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God kväll fina ni!

Inlägget innehåller en annonslänk/adlink

Hej vänner och hoppas att allt är bra med er.

Idag har vi besökt våra älskade vänner och deras nyfödda lilla tjej. Fick träffa henne en snabbis på BB för ett par dagar sedan men fick hålla henne idag och guuud så liten hon var.. Galet att vår lilla Jolie var sådär pluttig för bara fem månader sedan. Snart är hon ett halvår! Tiden går så snabbt. Samtidigt tycker jag att det är så skönt att hon blir allt större på grund av hennes hjärtfel. Vill bara att hon ska ha mycket att ta av ifall det skulle behövas eller om hon blir sjuk.

Annars fortsätter F med altanen nu ikväll. Det har legat lite på is då vi inte varit hemma så mycket och då Jolie som jag tidigare skrivit har lite strulig mage… Skönt att kunna avlasta varandra och hjälpas åt då.

Stor kram till er och hoppas ni haft en underbar helg.

Min superfina klänning har hunnit bli slutsåld såg jag nu! Galet vad fort alla storlekar tog slut. Ni hittar den iallafall här i gult. Jag har storlek XS på min. Tycker den är så somrig och fin!

Vi åt hamburgare till middag idag. Går så snabbt och är så uppskattat av både oss och Jason.

Mina fina barn!! Älskar dom mest på jorden.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Louise k

    Hej! Kikade på din house tour och säger bara WOOW! Vad fint ni redan har fått det!! Jag är jätte nyfiken på vart ni köpt vägghyllorna direkt till höger i barnens lekrum? Super tacksam för svar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish