Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningOkategoriseradeVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Jolies rum

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Visade ju Jasons rum igår! Och i detta inlägg får ni lite bilder på lillasysters rum. Det är inte klart och jag tänkte göra om lite och flytta in en garderob (en superfin!) i hennes rum bland annat.. Men det finns annat som vi prioriterar nu så det får vänta lite.

Hennes personliga födelsetavla har äntligen fått komma upp.

Den lilla elefanten hittar ni här. Speldosan med katten hittar ni här. Speldosan med blomman hittar ni här. Stegen kommer från ELLOS men är gammal.

Babysitter hittar ni här och den är på 33% rabatt just nu. Babygym finns att köpa hos Betón studios och mattan är från Zuri house. Gåvagnen hittar ni här. 

Byrån hittar ni på IKEA, korgarna är från Bloomingville och Rusta. Klistermärken från stickstay.se. Rosor från rosebox.se. Hyllor som ser ut som kaniner från organicbaby.se. Sänghimmel från Cam cam Copenhagen och den rosa mattan som går att göra till en myshörna är från www.babylove.se. Kuddarna är från H&M, Åhléns och miniroom. Kudden som ser ut som ett moln finns här. Jättesöt och bra pris. Finns i två färger.

Krokar från miniroom, gris från Åhléns (tror jag), plocklåda från Rofa Design.

Kista från Rofa Design. Även den rosa kaninen med hennes namn är därifrån. Den andra är från LIVLY. Tavlor från Desenio och vimpel från miniroom.

Ljus hittar ni här till 26% rabatt just nu. Räven är en liten lampa som kommer från Sephora, tåg från Rofa Design, hyllor från MIO, klistermärken stickstay.se.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag minns inte men under kategorin ”vårt drömhus” här på bloggen har jag delat färgkoderna vi valt i huset under tiden vi byggde. Så kika där <3 kram

  1. Annelie

    Hej! Så himla fint rum!! Är mitt i en flytt och ska göra om tjejernas rum. Tyckte färgen på väggarna var väldigt fin, vet du möjligtvis vad den heter? 🙂

  2. Alex

    Så fint rum! Men jag blir galen! Dom där super fina krokarna finns inte kvar på miniroom. Vet du vilet märke de e på dom så kanske man kan få tag på dom någon annanstans? Kram!

  3. Marie

    Så fina stil har du! Blir helt inspirerad att göra om på mina killars rum😍 vet du vad bryrån heter från Ikea? Tack på förhand!! Kramar

  4. Anna

    Vilka färger har ni målat med i huset? Alltså kulörerna! Är det tantjohannasgröna i Jolies rum? Jättekul att vi får titta närmare på barnens rum. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det är det inte. Vet inte exakt vad den heter på rak arm men kika i arkivet på bloggen under kategorin ”vårt drömhus” så hittar du massor med info där, kram <3

  5. Elin Jakobsson

    Barnens rum blir så ombonade och mysiga 😍 Jag är så sugen på en ny kamera och jag vet, man ska köpa en som passar just sina behov men håller på att bli tokig av att försöka läsa mig på all information om alla kameror 😅 Vad använder ni för kamera nu? Vet du gjorde ett inlägg för 1 år sedan om att du provade Olympus men har ni fortfarande den eller har ni någon annan som ni använder nu när ni tar kort? Jag vill ha en kamera att främst fota barnen med så den ska helst vara snabb och med bra och snabb fokus 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish