Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

En natt hemifrån

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra. Igår åkte vi till Hotell Lappland som ligger lite mindre än två timmar bort från Umeå. Är så himla full av energi och glädje och vi har haft det så himla mysigt verkligen. Bara tid för oss och absolut inget alls som måste göras utan precis tvärtom. När barnen somnade igår så kollade jag och F på varandra och ba ”jaha nu då!?”.. =) Det var en himla skön känsla. Såg tv och åt chips och sedan somnade vi rätt så tidigt.

Idag ska vi storhandla, bada båda barnen, bygga på altanen och hämta ut paket. Önskar er en jättefin fredag. Stor kram.

Vi matade kaniner och kollade på getter.

Åkte båt och karuseller. Jason älskade det!

Gårdagens mamma =)

Vi blev varmt välkomnade till hotellet största svit. Tusen tack till Hotell Lappland för att vi fick komma till er. Vilken service och så fin utsikt över älven för att inte tala om världens mysigaste svit. Den är nästan hela 200kvm stor! Galet! Barnen fick var sin present också, så otroligt omtänksamt.

Jason blev såååå glad över sina tatueringar med Paw Patrol (det är typ det enda han vill se nu om han ska se på film).

Jag och Jolie. Min finaste tjej!!

Det var verkligen WOW-känsla att komma in här som ni kanske förstår. Det var så himla stort. Kommer knappt fram på bilderna.

På kvällen blev vi bjudna på fantastisk middag.

Älskade allt!! Sååå gott! Varmrätten var så himla spännande då det är ”fisk” gjord på mannagryn. Helt otrolig gott och så kreativt. Vi tänkte besöka deras SPA också men det blev aldrig av. Nästa gång får vi helt klart göra det.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Linnea

    Hotell Lappland är känt att vara ett skitställe, läs bara recensionerna och chefen Mattias svar på alla som skriver minsta negativt på alla recensionssidor som finns… de har t o m tagit bort möjligheten att recensera på Facebook för att det var en parodi att läsa när han ballade ur o skällde ut alla gäster som blivit dåliga behandlade på nåt vis, och det är många! Synd på ett sånt ställe. Förstår att de försöker jobba på bra publicitet nu då de lanserat den där sviten och har konkurrens från nystartade Hotell Lycksele & Stadskällaren, kan rekommendera det för ert nästa besök 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår! Vi var jättenöjda med vår vistelse och fick jättebra service, god mat och ett fint rum. Kramar och tack för tips. <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish