Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Päronmos

Hej finisar.

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår bra här hemma!

F och Jason är ute just nu medan Jolie sover här bredvid mig och jag passar på att knappa på datorn. Snart är det dags för lunch också och i eftermiddag ska vi iväg till min fina Tove och bara mysa. Tänk att hon har beräknad födelse idag med lillasyster i magen. Sååå spännande. Känns nästan som om det är jag som ska föda barn snart. Så nervös och spänd är jag för deras skull.

Önskar er en underbar tisdag. All kärlek och stor kram. Hoppas att just din dag blir fantastisk.

Måste verkligen tipsa er om denna päronmos! Inget tillsatt socker och enbart ekologiska päron. Finns även en äppelmos från samma märke som jag tipsat om förr. Och hittade olika fruktmoser från samma märke på vårt COOP här om dagen också. Så gott och bra att dom inte innehåller socker och tillsatser.

Mina älsklingar!! Ibland får dom se på Babblarna en stund innan frukost tillsammans medan jag och F stökar i ordning i köket.

Kommentarer

  1. Profilbild
    H

    Hej Gabriella! Tycker så bra om dig. Men jag vill verkligen av all välmening bara skicka med en länk till att skärmtittande för barn under 2 år är enligt forskning bevisat dåligt för utvecklingen, de kan få försenat tal, sämre sömn etc. ☹️ Vet att ni är världens bästa föräldrar o att de säkert bara kollar mycket lite som du skrev men iallafall. Antingen har du tagit del av denna info redan tidigare och fattat ett beslut utifrån det, då ska jag självklart inte lägga mig i. Men tänkte bara det är inte alla som vet detta, utan många tänker nog ”alla andra gör ju så…”. Förlåt förstår att det är irriterande att man lägger sig i. Kram på er! <3 https://www.sciencenews.org/blog/growth-curve/toddler-screen-time-speech-delays-lost-sleep

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Vad kul att du tycker om mig! Det gör mig glad. Jag har läst både bu och bä om tv-tittande för barn och har valt att tänka att det är helt okej korta stunder här och där. Här kan du läsa mina tankar om det: https://gabriellajoss.me/2018/03/14/skarmtid/ 🙂 men är tacksam för att du tog dig tiden att dela med dig. Tack för omtanken och kärleken. Stor kram till dig!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish