Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Passar på..

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag passar på att ha pioner hemma lite här och där nu innan säsongen är över. Nästa år ska jag plantera pioner i trädgården har jag bestämt =)

Vaserna är på extra bra pris just nu! Tips! Du hittar den lilla här. Du hittar den stora här. 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Joanna

    Åh! Jag älskar också pioner! Ett tips är att titta ut ett ställe i trädgården som är soligt och sedan helst plantera pionerna under tidig höst (men pioner i kruka kan man plantera hela säsongen men större chans att få blommor ju ”tidigare” man är i sin planering) Och glöm inte att köpa doftpioner om du som jag älskar doften! 😍 Okej, ett sista tips är att tidigt skaffa sådana där ”stängsel”, ofta lite bågformade för pioner är ganska tunga. Åtminstone om det är buskar du vill ha – det är så fint!! Sorry för ”oanmälda tips” men jag älskar också verkligen pioner haha. Blir glad bara jag ser dem på bild 😇 Ha en fin kväll!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ååååh tack för tipsen 😀 <3 tar emot dom med tacksamhet ska du veta 🙂 kram och ha en fin dag!<3

  2. Profilbild
    Jossan

    Pioner är underbara! Ett tips är att sätta dom redan denna sommar/tidig höst. Pioner tar flera år på sig innan dom blommar ordentligt och första året blommar dom oftast inte alls. Dom vill heller inte bli flyttade på utan för att få bäst blomning bör dom stå kvar på samma plats i trädgården 🌸

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish