Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Du vet att du är förälder när..

– Du är barnfri på ICA och vaggar kundvagnen med mat i fram och tillbaka..

– Du går runt och nynnar på alla möjliga barnlåtar. Just nu har jag sången från Paw Patrol på hjärnan, haha.. Och nyligen var det Arne Alligator som gick på repeat i mitt huvud.

– Barnen har somnat på kvällen men du går ändå in på barnkategorin på Viaplay för att hitta en film. Senast igår satt och jag och letade efter en film åt mig och F i barnkategorin av misstag. Kom på mig själv efter typ 10 minuter! Haha!

– Det är egentid deluxe att få ta en dusch utan barn, gå på toa utan barn, gå ut med soporna, vika tvätt ifred eller åka till affären.

– Du har fickorna fyllda med skumma saker! Jag kan hitta allt från en blöja till knappar till en äppelskrutt eller använd våtservett..

– Du använder våtservetter till precis allt. Imorse föredrog jag att torka av vardagsrumsbordet med våtservett istället för att ta trasan. Det tar ju allt kladd oavsett var det sitter. Älskar våtservetter!

– Du måste byta om tre gånger om dagen. Iallafall när du har små barn. Kiss, bajs, spya.. Listan kan göras lång. Tvättmaskinen får gå varm för det mesta. Och även barnet behöver byta om rätt så ofta, hehe..

– Du somnar med ditt barn under nattning och vaknar i panik två timmar senare då du inser att du sovit bort din  heliga egentid.

– Du älskar ihjäl dig varje dag. Du blir kär på nytt om och om igen. Det finns ingen kärlek som är starkare än den man har för sitt barn. Och det finns inget som slår kärleken som du får tillbaka varje dag.

Kommentarer

  1. Profilbild
    pernilla

    Guuud, det där med kundvagnen. Jag har kommit på mig själv så många gånger med att stå och vagga den. Samma sak med barnvagnen även om jag inte haft min son däri just då.. Känner igen mig på samtliga punkter. Skönt att det inte bara är jag 😉

  2. Profilbild
    Sofi

    Haha fullträff! Speciellt det där med skumma saker i fickorna! Eller i BH:n om man inte hade fickor den dagen 😅 Blev tårögd när jag kom till sista punkten. Att vara förälder kan vara så stressigt och frustrerande men det är SÅ värt det! Barn är det bästa som finns! Tack för att även du förgyller min vardag 😘

  3. Profilbild
    emma

    först och främst så måste jag bara säga att du är enormt inspererande och sedan jag födde vårt första barn för 10 veckor sen så har du/inlägg du skrivit dykt upp i skallen vid flera tillfällen 😊 nu undrar jag hur ni ställt er mot det när folk vill hålla bära pilla och peta på era barn? jag tycker värkligen att det är skitjobbigt när någon verkar tro att det är en självklarhet att man ska få hålla eller peta på min dotter, som om hon vore någon slags allmän egendom. framförallt när det är andras barn som ska försöka göra det och tjatar trotts att jag sagt nej.
    de allra flesta som träffat vår lilla mira har tack och lov varit väldigt respektfulle gentemot oss som föräldrar och henne som individ men så finns det ju dom som inte är lika lyhörda för vad vi känner är okej.. tack för en superfin inspirerande blogg och den tid du lägger på detta så att alla vi andra kan få ta del av det 😊

  4. Profilbild
    Maria

    Skratta gott åt näst sista punkten😂 Jag i ett nötskal! Har alltid en låååång lista på allt jag ska/vill hinna göra när tôsa somnat, men (konstigt nog) somnar allt som oftast själv vid nattningen….ibland vaknar jag av mig själv men är då så trött att inte orkar göra annat än att bläddra runt på youtube o bloggar en följer, eller så kommer sambon in o väcker mig när han tycker att det är lite väl tyst! Egentiden på mataffären är också helt magisk😁Brukar av nån anledning alltid fastna extra länge på skönhet/kroppsvårdsavdelningen😆

  5. Profilbild
    Lollo

    Hej, jag vill bara flika in här med en sak som inte alls har med inlägget att göra. Men du är den enda bloggaren som jag följer och har följt i ändå ganska många år nu. Ganska långt innan ni fick Jason. Det finns ingen annan blogg som jag har funnit lika intressant och inspirerande som din, och sättet du skriver på är liksom, behagligt att läsa. Och ååh, din underbara familj, så fina ihop och jag förstår verkligen att du är lycklig!
    Håller tummarna för Jolie och er med en stor kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså så fina ord!! Nu blev jag helt tårögd. Tack snälla, fina du. Du anar inte hur mycket dom där orden betyder för mig <3 du gjorde min dag!! KRAM <3

  6. Profilbild
    Ella

    Hej!! Hett tips när det kommer till våtservetter! Har du testat grummes?? Tror de lanserades nydligen och de är magiska! Använder dem till allt plus att de är komposterbara! Jag använder de som är för kök till typ allt
    😍🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish