Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min familj

Så tacksam för dessa tre VARJE dag. Verkligen så evigt tacksam. Tänk att jag får bli älskade varje dag av världens bästa människor. <3

Kommentarer

  1. Sara

    Så fina dom är! 🌸 Vi var ju på hjärtultraljud igen för några dagar sedan och läget ser likadant ut. Skönt att det inte har tillkommit något nytt men samtidigt så betyder det att aortan inte växer med hjärtat och förmodligen behöver dom vidga den utöver att sy ihop aortabågen. Hålet mellan kamrarna har inte heller blivit mindre så då får de sätta ett band runt lungpulsådern i samband med den första operationen (som kommer ske när hon är ca 1 vecka gammal). Det betyder att hon måste opereras när hon är ca 1 år också för att ta bort bandet och sy ihop hålet. Vi kommer att ligga inne mellan 4-6 veckor när hon föds, om allt går som det ska utan komplikationer. Nu har vi även fått en rundtur på hjärtavdelningen och personalen verkar vara helt underbara. Men man går ju sönder inombords vid varje ultraljud 😭❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack finis <3 Åh… 🙁 Älskade lilla tjejen!! Förstår att du är så rädd, orolig, sorgsen och stressad. Och att du känner dig så maktlös. Men jag känner på mig och vet att det kommer att gå så bra!! Dom är experter <3 <3 sluta aldrig hoppas och tro! Om fem år så är ni starkare än någonsin och allt detta kommer bara vara ett minne. Du är stark och din flicka är STARK. Glöm aldrig det. Tänker på er enormt mycket ska du veta. Stor kram <3 <3 Förstår precis hur du känner!!

  2. Helena - Vägen till ett plus ➕

    Jag ber om ursäkt för att jag skrev på ett föregående inlägg att jag tror att du är gravid snart, eller att jag snarare har en känsla av det. Ber om ursäkt om det landade fel. <3 Jag hoppas verkligen att dina drömmar slår in om en stor familj, fyra barn är drömmen för mig också!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish