Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag

Och hej finaste ni <3

Här kommer en dagens status! Hoppas att ni mår jättebra och får en fantastisk dag. Kram.

– MINA BARN! Alltså jag älskar dom så mycket så att jag går sönder. Igår ville Jason att Jolie skulle sitta i sittsäcken med honom och se film och det fick hon såklart. Han höll hennes hand, klappade henne och pussade henne. Mitt hjärta går sönder av kärlek! Är så stolt över mina älskade barn.

– Igår åkte vi ut och kikade på olika hus. Vi är ju ute efter den perfekta vita färgen att måla vårt hus med nu i sommar och nu har vi hittat den. Ska såklart visa er vilken vi valde sedan. Här kan ni läsa lite mer om mina tankar kring färgval. 

– Jag har haft en så bra start på månaden arbetsmässigt! Har börjat jobba lite annorlunda med mina sociala medier än vad jag har gjort tidigare och har haft lite delade tankar om det. Men nu med facit i hand känns det så rätt och bra på alla vis. Jag är såklart kvar hos LOPPI så bloggen kommer att se ut precis som vanligt! Dom är ett sådant fint gäng med så mycket girlpower. Beundrar och ser upp till dom alla så mycket! Hoppas på att jag åker ner till Stockholm snart och får träffa dom allihop. Var ju ett tag sedan nu.

– Vi har en stor spegel i sovrummet som jag tycker så mycket om! Problemet är bara att jag faktiskt tror att vi aldrig kommer hitta en bra plats åt den.. Känns så tråkigt att göra sig av med den då den hängt med sedan innan Jason föddes men så är det ibland. Den passade inte in här i huset helt enkelt.

– Igår bad jag F åka och köa MAX-mat till oss vid 21-tiden.. Blev så otroligt sugen på det! Var vrålhungrig trots att vi ätit mycket middag. Han frågade om jag inte ville att han skulle gå ut och börja med altanen istället, haha.. =) Jag åt några goda kvällsmackor till fika istället för burgare. Längtar så tills altanen blir klar så att man kan sitta där ute och njuta av fina dagar och sol. Kommer ju bli som ett extra rum och Jason kommer att kunna springa in och ut hur mycket han vill utan att det blir smutsigt överallt här inne.. Igår kom iallafall virket så nu kör vi! F tror att han är klar på en vecka men jag tror det kommer ta iallafall två. Vi får väl se vem som har rätt, hehe.

– Bakade mina nyttiga chokladbollar igår! Världens godaste är dom verkligen. Har ni inte provat så gör det! Receptet finns här. Är så sugen på att prova något nytt recept på någon god rawfood-kaka. Har ni tips? Länka gärna recept i kommentarsfältet i så fall.

Kommentarer

  1. Bella

    SÅ fint ni har fått det hemma. Du har inrett barnens rum magiskt! Kollade nyss er senaste vlogg. Trevlig helg <3

  2. Emilia

    Jag antar att du gillar choklad! Det finns en supergod och nyttigare chokladfudge. Sök på Leila Lindholms nyttiga fudge, tror det finns på hennes hemsida. Det är det godaste jag någonsin ätit! Ni är en så supermysig familj! Kramar

  3. Malin

    Här har du den absolut godaste chokladkakan jag ätit! Slår tillochmed vanlig kladdkaka, då den smakar mer ”ren choklad” MUMS! ☺️👌🏼💕http://angelasheaven.com/sv/angelas-himmelska-kladdkaka/

  4. Js

    Hej! Ville bara säga att jag tycker din blogg är så mysig och hemtrevlig på nåt vis, en av de få större bloggar jag ännu läser då jag inte kan relatera till många av de andra som bara handlar om yta och pengar…jag har en 2-åring och en till kommer i novemver så det är intressant att läsa om dina barn 😊 kram från en läsare i Finland!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh tack snälla du! Du anar inte hur glad jag blir. Stor tack! Och så spännande med bebis i vinter. Kram <3 och lycka till 🙂

  5. Josefin

    Underbart god chokladpudding:
    80 gram 90% mörk choklad
    7 dadlar
    1 dl växtbaserad mjölk,
    Smält chokladen, mixa dadlar och mjölk, rör samman allt. In i kylen i minst 4 timmar. Gott med ex. soyavisp till!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish