Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hemmadag

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Vi skulle umgås med vänner idag men då vi känner oss lite krassliga så väljer vi att vara hemma idag med. Är nog bäst så för allas skull!

Igår köpte vi kläderna till midsommar. Jag brukar ju alltid ha en vit klänning men denna gång blev det en i färg. Den är hur fin som helst! Ska visa er sen. Tänkte ha den med vita skor och en stor krans med vita rosor och pioner i håret tror jag. F ska ha vit skjorta och jeansshorts och Jason har fått skjorta och shorts från Ralph Lauren, haha. Tror han kommer vara jättefin i sina kläder! Han har blivit en sådan stor kille nu. Älskar honom så mycket!

Jolie har blivit så knubbig och gó. Älskar hennes gosiga kinder och tjocka lår. Älskade barn! Och Jason är världens bästa storebror som ser efter sin syster och visar henne så mycket kärlek hela tiden.

Kommentarer

  1. Profilbild
    angelinalovelin

    Vad fint med en färgglad klänning, ser fram emot att se hela familjens outfits❤️ Ni verkar helt fantastiska. Stor kram! PS. Ska Jolie ha på sig något speciellt?💕

  2. Profilbild
    Marie Dideas 🦋

    Hej!
    Jolie är så söt! Knubbig tjej 💕 Mycket söt! Jason älskar honom så mycket! Jason är en mycket intelligent bror
    Jag ber alltid för den knubbiga tjejen! Hon är en mycket stark baby, jag vill kyssa henne❤️❤️❤️
    dina kläder inspirerar mig alltid!
    Skulle du visa oss några bilder på klänningen när du bär din nya klänning?

  3. Profilbild
    Hannah Sjöblom

    Hej Gabriella! Först av allt, stort grattis till Jolies senaste hjärtkontroll och att det gick så bra! 🙏🏼 Hoppas ni får lite lugn och ro nu de kommande fem månaderna. Sedan har jag tänkt kommentera det du skrev för ett litet tag sedan att du upplever att din hud inte blir riktigt ren av den ansiktsrengöring du använder. Måste tipsa om så kallad dubbelrengöring, det vill säga först en oljebaserad ansiktstengöring och sedan en vattenbaserad. Får verkligen bort allt! Jag har precis börjat använda K-beauty och är helt lyrisk så sprider ordet till alla när jag får möjlighet 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish