Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästa tipset för bästa räntan

Inlägget är i ett annonssamarbete med Lånekoll 

Nu har vi bott i vårt hus i cirka en och en halv månad. Helt galet vad tiden går snabbt! Jag tror aldrig att vi har haft så mycket kontakt med banken som när vi byggde huset och jag tror aldrig att vi kommer att ha så mycket kontakt med banken någonsin mer, haha. Jag tror att vi mailade med vår bankkontakt minst en gång i veckan om allt från byggnadskreditiv till upplägg kring bolån, frågor om räntor, fakturor som kom från husleverantören.. Listan kan göras lång. Det var himla mycket att tänka på! Nu har vi äntligen fått samla ihop allt till ett enda bolån och det känns så skönt att ha allt på samma plats och att betala en viss summa varje månad.

I detta inlägg skulle jag vilja slå ett slag för appen Lånekoll – en tjänst från Consector som inhämtar alla lån som man har och ger information kring hur man ska sänka sina räntekostnader. Hur smart!? En riktigt bra och smart app om du frågar mig! Appen ger möjlighet till att få bra utgångsläge till att förhandla med banken. Du får en överblick över lån, räntor och amortering – även om du har lån hos olika banker. Man får också se direkt hur mycket man skulle kunna spara varje månad.

Läs mer om Lånekoll HÄR eller ladda ner appen för Iphone HÄR eller Android HÄR kostnadsfritt.

Här hade vi vår slutbesiktning i huset och fick ta över nycklarna! Vi blev bjudna på kaffe och kaka och fick presenter från husleverantören. En sådan fantastisk känsla att huset äntligen var VÅRT!

Jag känner mig iallafall väldigt nöjd med vårt lån och räntan som vi har fått. Jag tror att många kan vara rätt så ”fega” när det kommer till att förhandla med sin bank och det var även vi när vi köpte vår bostadsrätt för ett par år sedan. Vi ville bara ha lånet så fort som möjligt och läste inte på eller ifrågasatte minsta lilla. Nu när vi tog lån på huset så var vi jättenoga med att fråga massor, höra oss för, säga till om något inte kändes bra och att vrida och vända på ören och kronor. Ett bolån är ju trots allt (oftast) ett rätt så stort lån och då känns det viktigt att ha den bästa räntan man kan få och på så vis kunna spara pengar varje månad.

Jag tror att väldigt många skulle kunna spara väldigt mycket mer än vad dom faktiskt tror. Tänk om just du faktiskt skulle kunna få ner din ränta och spara 700:. i månaden? Det skulle innebära att du har 8400:- att lägga på något annat varje år. Helt klart värt att hämta ner appen och se efter iallafall. Ni kan iallafall ladda ner appen för Iphone HÄR eller Android HÄR kostnadsfritt. Ingen kreditupplysning görs!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Lånekoll

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish