Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

ÄNTLIGEN!

Så.. Nu är det gjort. Jag unnade mig den där förbaskade vasen som jag tjatat om i typ tre år nu, haha.. Ni som hängt med här på bloggen länge vet att jag önskat den huuur länge som helst. Och varje gång jag köper snittblommor eller får en bukett så tänker jag ”fast dom hade ju varit ännu finare i den där vasen från Svenskt tenn…”. Så nu slipper jag tänka så någonsin mer =) Tänker att denna vas kommer att hänga med hela livet. Och jag är faktiskt värd den intalar jag mig själv också.

Vad tycker ni om den?

Alltså nu låter jag så fjantig men det pirrar i magen när jag tänker på att den kommer att landa här hemma i början av nästa vecka! Haha! Bilden är lånad från Svenskt tenns hemsida.

Kommentarer

  1. Profilbild
    E

    Den är verkligen superfin, men väldigt svår att välja bukett och blommor till för att få det snyggt. Eftrsom den är smått gigantisk måste du ha väldigt stora buketter för att det inte ska se futtigt ut (man brukar säga att vasen ska utgöra ca en tredjedel av arrangemanget, blommorna resten, på höjden) – men med rätt blommor är det en riktig praktpjäs! Grattis 🙂

  2. Profilbild
    E

    Älskar den vasen! Står på min önskelista med, du gjorde helt rätt att köpa och kan förstå pirret 😘 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är så galet fin! Jaa, det känns så bra 😀 verkligen något som kommer hänga med hela livet <3 kram

  3. Profilbild
    Sara

    Haha, innan jag såg bilden visste jag exakt vilken vad du menade 😂 roligt att du äntligen köpt den, den är så fin!

  4. Profilbild
    Åsa

    Japp! Exakt samma här, men jag har inte köpt min än. Trots att jag bor i Stockholm samt har outnyttjat presentkort på Sv T. Men snaaaaart så! Jag har velat fram och tillbaka om jag ska ta en i färg eller ofärgad men har bestämt mig för ofärgad till slut. Då kan man matcha friare. Plus att den är så dyr att jag gärna inte vill tröttna på färgen 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha förstår dig helt 😉 velade också lite men genomskinlig känns mest klassisk eller vad man ska säga 😀 kram

  5. Profilbild
    Malin

    Jättefin vas! Skulle dock aaaldrig lägga så mkt pengar på en vas, speciellt inte när det finns ”kopior” betydligt billigare.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish