Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med er. Vi mår toppen men Jolie kändes lite småförkyld idag så valde att vara hemma. Tanken var att vi skulle vara med vänner idag.

Imorgon kommer nog vårt virke till altanen. Så himla roligt! Ser fram emot det massor och det ska bli så kul att komma igång med det projektet. F tror att det kommer att vara klart på någon vecka men jag tror det kommer ta mycket längre tid, haha. Är så glad över att han är så händig och kan allt sådant där. Jag själv kan verkligen ingenting när det kommer till sådana saker. Det är otroligt spännande att bo i ett helt nytt område då i princip alla grannar också pysslar på med sina projekt. Kul att se och följa hur alla får det och hur allt från altaner till gräsmattor kikar fram.

Önskar er en fin kväll. Stor kram!

Igår var min fina vän Josefin här och hade med sig tårta och presenter. Hon hade bakat en mjölkfri tårta som var sååååå god. Hur fin är hon inte!? Tänk att jag har så fina vänner i mitt liv. Är så himla tacksam.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Hanna

    Hej Gabriella! Så roligt att ni ska bygga en altan, tror ni kommer få såå mycket användning av det i sommar 😍 så skönt att bara kunna sitta ute och äta! Men en fråga, hur ser du på det att F bygger allt, hur tänker ni med att göra det tillsammans? Förstår att det kanske inte går när ni har barn nu, men de kan ju kanske vara ute och leka och ni bygger tillsammans? 🙂 bara kul att veta hur ni tänker/känner kring det 😀 kräm!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej 😀 <3 ja, det tror jag med! Haha, har inte ens tänkt på det 😀 tycker bara det är kul att han vill göra det och att han KAN göra det framförallt. Jag gör ju mycket som han inte gör också. Vi hjälps åt i vardagliga livet med allt och vissa saker gör han medan jag gör andra saker 🙂 Njaaa, går inte så bra att ha barnen ute samtidigt som han bygger. Jason är ju överallt och klättrar och vill dra i alla saker osv. Så vi håller oss någon annanstans 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish