Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Livet är så skört så det är inte klokt.. En tjej som jag följt så himla länge på instagram/blogg verkar ha fått cancer. Såg detta igår kväll precis innan jag skulle lägga mig och fick världens klump i magen och tårar i ögonen. Livet är så orättvist och hon har dessutom två små barn! Blir så arg och ledsen! Kan knappt förstå hur familjen känner.. Och hur hon själv känner och mår.. Nej fy.. Alla mina tankar går till familjen. Jason och F låg och sov inne på Jasons rum och jag väckte F och bad honom ta med Jason och komma och sova med oss tjejer. Ville bara ha hela familjen nära och hade nog aldrig kunnat somna annars.

– Idag har vi gjort precis ingenting. Jag har fortfarande stora, röda partier från min microneedling och det känns som att det aldrig ska gå bort. Ser ut som om jag har stora finnar runt munnen och på kinderna.. Ska bli kul att se resultatet sedan när huden lugnar sig. Kul förresten att så många av er var sugna på att se före/efter-bilder och läsa mer. Det kommer ett sådant inlägg nu framöver.

– Fick en fråga om barn och socker och jag har bloggat mer om det HÄRVi kommer nog köra likadant med Jolie som vi gjort med Jason men introducera socker ännu senare. Kommer nog inte att vilja ge det till henne redan på hennes ettårsdag som vi gjorde med Jason. Känns onödigt att göra det så tidigt nu när jag tänker tillbaka. Det var ju inte ens så att han visade speciellt mycket intresse utan det var vi som bjöd honom då det var hans födelsedag.

– MAMMAMAMMAMAMMAMAMMAMAMMA, PAPPAPAPPAPAPPAPAPPA!! Detta är på riktigt något vi får höra 56473930 gånger per dag. Tror jag blir tokig snart. Och svarar man inte direkt så fortsätter han skrika och ropa på en.. Jason alltså.. Snälla kan någon säga att detta är en fas som går över? =) Haha!

– Har ni börjat försöka igen? Denna fråga strömmar in via insta story av någon anledning. Får frågan i princip en gång om dagen där. Vill vi ha fler barn? Ja! Om det går.. Har vi börjar försöka igen? Ja och nej. Jag har ju precis som sist ingen mens eller ägglossning under tiden som jag ammar så det lär dröja ett bra tag innan jag lyckas bli gravid (om jag ens lyckas bli det). Men drömmen är ju tätt mellan alla barnen så vi har ju en dröm båda två om ett tredje barn inom det närmsta. Känner dock ingen stress över det utan det får hända när det händer i så fall.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ida

    Det var ju så vi kände för dig när vi fick höra om Jolie, jag fick helt ont liksom och tänkte på er hela tiden och höll alla tummar på att det skulle (och ska) gå bra för henne ❤ Man blir ju liksom så involverad i livet så länge..

    1. Profilbild
      Ellen

      Mina barn är mellan 13-3år och jag kan intyga dig om att fasen är långdragen. Den har inte gått över ännu, snarare tvärtom 😅😜
      Nu skriker de i kano och alltid bara på mamma. Det är konstigt det där 😂💞
      Men samtidigt underbart. Tänk att man är hela deras liv under en ganska lång tid för att sedan bli mer självständiga och börja ta avstånd. Man får tänka på kärleken och det starka bandet man har mamma-barn, även om det ibland brinner till lite i huvudet på en 😘

      Så fint ni fått i huset, roligt att du delar med dig av fina bilder 😊

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Haha förstår 😉 <3 ja, det är ju faktiskt så! Väldigt sant 😀 Kram och tack snälla du!! <3

  2. Profilbild
    Selma

    Min lillebror skriker alltid mamma typ ska tiden😂Så min manma brukar säga att om man får en krona för varje ”mamma” så hade vi varit miljonärer😂💋

  3. Profilbild
    Emelie

    Vänta tills han blir 3 år vår 3 åring frågar om allt precis allt varför varför varför??? Hahaha och ja det är mamma vad gör du? Mamma vad är det? Mamma vad ska vi nu? Mamma mamma mamma hahaha!!!!! Så det blir värre 😉 angående barn och socker väntade vi länge med första hon är 3 år nu och för någon månad sen började vi med lördagsgodis ibland och nu blir det mycket glass haha Men inget vi äter dagligen såklart!! Med barn nr 2 gick det inte att vänta för det som storasyster ska ha det ska lillasyster med ha 😉 så hon åt glass, tårta och kakor innan hon var 1 år haha hon fyller 2 i oktober och har även hon fått smaka godis men som sagt med måtta är svårt när stora får då vill ju lilla med ha!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish