Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Födelsedagsbrunch

Hej finisar.

Hoppas att allt är jättebra med er.

Idag blev jag utbjuden på brunch av min fina vän Jeanette. Vi firade min födelsedag i efterskott. Sedan har vi bara varit hemma och pysslat på. Planerat förvaringslösningen som vi ska ha under trappen och varit lite i solen.

Imorgon ska vi hänga med fina vänner och deras barn. Och så ska vi försöka göra det vi har planerat idag till verklighet. Visar er hur det blev sedan. Tanken är att vi i framtiden ska ha lite bättre förvaring på ”vinden” men det får bli ett senare projekt. Vi har inte allt för mycket grejer som behöver förvaras på det viset här och nu då vi rensat, skänkt och slängt.. Så just nu funkar det lilla utrymmet vi har under trappen för alla grejer som inte ska stå framme.

Önskar er en fortsatt fin lördagskväll. Kramar.

Blev så bortskämd idag med god mat, fina samtal och blommor. Så tacksam över att ha en sådan fin människa i mitt liv.

Jag och F hade lite filmkväll igår. Åt gott och bara myste. Underbart att bara få gosa in sig i hans armar.

Mina killar! <3

Åt lite glass idag efter Jasons önskemål. Denna är mjölk och sojafri och baserad på ris. Så himla god.

Min minsta älskling sover sött i soffan. Hon har för övrigt varit mycket piggare idag vilket känns skönt. Vi pratade med en av läkarna på barnhjärtmottagningen och hon trodde inte att det var någon fara så länge hon äter som hon ska och mår bra i allmänhet.

Vi har tagit en del promenader nu på senaste och det är härligt.

Ny rengöring som jag ska prova nu =) Upplever att den jag har nu inte tar bort sminket så bra.

Kommentarer

  1. S

    Hek 💕
    Lite sent påkommet nu kanske när du skrev att ni rensat och så, men frågar iaf 😊 Har ni tänkt sälja det ni rensar ut och så eller ger ni hellre bort? 🙂 tänkte på allt från barnens kläder till inredning osv 🙂 kram 💕

  2. Kajsa

    Wow!! Så snygg den svarta klänningen var du har på dig på bilden när du står med vagnen. =) Var har du köpt den? Eller var kan det tänkas finnas liknande klänningar? =)

  3. Petra

    Om du har orken o tiden, så rekommenderar jag att införskaffa en rengöring på olja. Det löser upp allt smink och när man adderar vatten blir den liksom mjölkaktig. Dock behöver man följa upp med en annan rengöring efteråt, men rent blir det.
    Kolla lite på de olika stegen inom K-beauty.

  4. Tilda A

    Vilka mysiga bilder 🙂 Och måste bara säga att du passar väldigt bra i den där svarta klänningen! Du är så fin <3 Önskar dig och din familj en härlig söndag <3

  5. Annika

    Hej

    Så härligt att följa din blogg, på alla sätt 🙂 Du är en fantastisk person verkar det som och en underbar mamma!

    En lite märklig fråga kanske, men det finns ju en hel del mygg och knott hos er ( har släkt i Luleå så vet att det är en del även om övriga landet har en förmåga att överdriva mängden mygg hehe 😉 ) Min fråga är därför hur ni gör för att skydda barnen från stick av dessa…? Framförallt Jolie och när Jason var liten?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish