Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Världens finaste tjej

Inlägget innehåller en annonslänk 

Hej fina ni <3

Hoppas att ni mår bra. Torsdag idag och veckorna går så himla snabbt. Imorgon fyller jag år och vi ska bara njuta av dagen ihop. Kanske äta lite extra god mat, köpa hem lite fina blommor.. Vill ha en bukett med pioner. Funderar på att beställa hem min drömvas också men har så mycket annat att prioritera så vet inte om jag vill lägga ut dom pengarna på den, haha.. Sedan hoppas jag på att jag och F ska få mysa ihop i soffan under kvällen och kanske skåla i ett glas bubbel. Bara vara vi medan barnen sover. Tove ska ta med mig ut på middag också och det ser jag sååå mycket fram emot! Vi har det lite som tradition på födelsedagar. Bara vara barnfria i ett par timmar vi två, äta gott och babbla. Så guld värt!

Jolie har tänder på gång nu och det märks av. Lite extra mammig och snuttig, dreglar massor och vill tugga på allt hon kommer åt.

Önskar er en underbar torsdag. Kramar.

Min söta lilla Jolie. Helt perfekt är hon.

Hade på mig en klänning från lager157 igår. Den är helt okej som vardagsklänning tycker jag. Mobilskalet hittar ni förresten här. 

Igår hade vi våra vänner här. Vi åt lite frukt och pratade om allt möjligt.

Kommentarer

  1. Mel

    Fin klänning men hur ammar du i den? Har du några tips om sommarkläder och amning? Min tjej är sex månader och har börjat med smakportioner men kommer förmodligen amma henne ett par månader till. Tycker det är svårt med amningsvänluga plagg nu på sommaren. Vill ju inte lägga ner en hel förmögenhet på amningskläder..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Drar ner den bara 😀 går jättebra! Ja, ska göra ett inlägg om det framöver! Håll utkik! Förstår.. Kram kram <3

  2. Penny

    Ärligt vilken sjuk kommentar du fick i förra inlägget om Jolies hjärtfel. Min kusin fick en pojk ned alvarligt hjärtfel kunde inte ens föda honom vanligt pga av hjärtat klarade inte av det. De visste om läget innan och direkt efter han va född operades han…. när han va 6 mån va det dags för nästa stora operation som dessvärre inte gick lika bra😔. Fick en hjärnblödning till följd av fel mediciner direkt efter op. Idag är killen 10år och en charmig grabb med speciella behov. Vill tillägga att han föddes med en annan syndrom oxå som uppdagades när han va äldre. Men ta Jolies situation alvarligt och ifrågesätt allt som sker med henne. Är er rätt och framför allt hennes! Med såna kärleksfulla föräldrar som ni kommer hon utan tvivel alltid få bästa vård å kärlek!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla Penny för pepp och stöd <3 nej fy tusan så hemskt 🙁 <3 så skönt att han mår bra iallafall trots att han har speciella behov. Det viktigaste är att han lever!! <3 vet inte vad jag har känt om jag hade förlorat Jolie. Håller på att svimma av bara tanken 🙁 kram <3 och tack för fina ord!

  3. Ellen

    Hej! Det hade varit roligt att få se mer bilder på Jolie i vaket tillstånd. Jag förstår att bebisar sover mycket men jag har BEBISFEBER så det hade varit mysigt att se henne vaken. Tack för en mysig blogg, har läst den sen 2014!❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      La upp några sådana för ett par dagar sedan så skrolla ner lite 🙂 <3 KRAM och tack för fina ord <3 blir så glad att du hängt med så länge!! <3

  4. Malin

    Du och din familj är så fin! Jag samsover med min fyra månaders vilket jag älskar men hon vägrar attached sova längre stunder utan mig. Går ibland i vagnen och bilen men hemma så vill hon helst sova I sängen snuttandes på mitt bröst. Ibland kan jag försöka smyga upp men det längsta hon sovit helt själv är 45min. Har du något tips på vad jag kan göra?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla <3 Jolie kan sova utan mig.. Det har kommit mer med tiden. I början satt hon fast i mitt bröst konstant. Nu kan jag smita iväg när hon har somnat och hon kan sova själv i upp mot två timmar innan hon vaknar till och gnäller lite. Då springer jag dit, ammar och hon somnar om och jag kan gå igen. <3 förstår om det är jobbigt men det kommer snart! Det brukar oftast komma allt mer ju äldre dom blir, kram <3

  5. Marie Dideas 🦋

    Hej!!
    Knubbig tjej, väldigt söt 😍 Hon sover mycket bra❤️ Jag ber för Jolie varje dag, hon är en stark tjej🦋
    Min kära, du ser vacker ut! Klänning, en daglig klänning ser väldigt snäll och bekväm ut.
    Dina kläder inspirerar mig alltid!
    Det är trevligt att visa oss kläderna du har på dig, du kan alltid göra det här.
    Imorgon är din födelsedag, Gabbi!🙂🎂 Jag är så upphetsad för dig

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish