Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En säng till Jasons rum

Innehåller annonslänkar/adlinks

Igår bestämde vi oss för att det är dags att köpa en säng till Jasons rum. Vi har pratat om det rätt länge men nu ska vi ta tag i det. Så får vi se om han vill sova där eller inte. Blir iallafall som en mysig koja för honom att vara i. Sängen ska vi köpa på IKEA bara. Tänker mig en vanlig botten med en bäddmadrass på. Funkar nog toppen nu när han är så liten och så blir inte sängen så hög heller. Det blir en 120 cm så att jag eller F kan sova där med honom också. Har även beställt sänghimmel, sängkappa, kuddar, täcken, sängkläder.. Kommer bli såå fint och mysigt! =) Längtar tills jag får visa er!

Har köpt sänghimlen på bilden! Har kikat på den länge. Och så köpte jag även samma sängkappa som på bilden. Kommer bli så fint! Sänghimlen finns här och sängkappan finner ni här. Jag köpte dock sängkappan i ”linnefärg” och inte i vitt. Visar er sängen, sängkläderna och allt annat lite närmre när det kommit på plats. Beställde med expressfrakt så vi bör ha allt här hos oss redan på måndag. Och sängen ska vi hämta upp på måndag.

Kommentarer

  1. Bea

    Vi gjorde likadant med vår 1åring och vår 3åring. Så himla värt med 120 säng så man kan ligga bekvämt med dem vid nattningarna osv. Helt klart ett av våra bästa beslut och köp!

  2. Ida

    Vår son har precis börjat sova i eget rum efter att ha sovit mest i vår säng. Han har också en 120 säng, helt perfekt att kunna sova där med honom om det behövs 🙂

  3. Malin

    Båda länkarna leder till slängkappan när jag trycker. Är så nyfiken på vart sänghimmelen är ifrån 😍

  4. Joanna

    Åh, vad fint det kommer bli! Och himla mysigt! Vill bara påminna om risker som finns med sänghimlar. Ikea slutade tex sälja en viss typ ett tag då skett olyckor. En del barn är ju mer livliga och kan fastna och trassla in sig i sänghimlen. Även om inte just Jason gör det kanske lillasyster gör det senare eller kanske en kompis. Vill inte alls skrämma – och det kommer bli så himla fint!! – utan bara påminna så att man som förälder är medveten om eventuella risker. Min son skulle tex aldrig ”hänga” eller dra i sånt där men kan lova att en av hans kompisar skulle göra det haha.. Ett sånt barn som är ”på allt”. Lite extra busig, helt enkelt 🙈🙊. Visa gärna bilder sen!!

  5. Petra

    Ser jättefint ut.
    Tänk bara på att hänga den så pass högt att han inte kan trassla in sig i den.
    Jag hade en himmelssäng/myggnät på min sons spjälsäng. Det såg ju fint ut, men vad jag inte tänkte på var att han kunde dra in tyget in i sängen och när han sov trassla in sig i det. Som tur var gick allt bra, men jag ryser när jag tänker på vad som kunde ha hänt. Trodde ju absolut inte det kunde vara farligt att ha detta, särskilt när det var avsett för en spjälsäng.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 vi har koll på det men tack för omtanken <3 förstår att det var en läskig upplevelse. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish