Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En kväll på akuten

Hej fina.

Igår kväll slutade i kaos. Var så rädd! Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. När vi skulle natta Jason så ställde han sig upp i sängen och ramlade över sin syster som också låg i sängen. Hon fick hans arm och armbåge mot huvudet och tinningen och började vrålskrika direkt. Har aldrig hört henne skrika på det viset! Så hemskt skrik verkligen.. Hon var ledsen jättelänge och vi ringde 1177 och rådfrågade. Dom sa att vi skulle åka in vilket vi gjorde såklart. När vi väl var framme så fick vi prata med tre sköterskor och så kikade vi lite på Jolie. Efter en stund fick vi åka hem men dom ville att vi skulle hålla koll på hennes allmäntillstånd. Har knappt sovit inatt och bara tittat på henne för att veta att allt är okej. Är så extra orolig för allt som har med Jolie att göra också. Kommer nog alltid att vara så.

Igår under dagen var F och handlade allt vi behöver för att bygga verandan utanför ytterdörren. Kommer bli så fint. Ni får se resultatet direkt det är klart. Annars har det inte hänt så mycket. Båda barnen har varit förkylda och haft feber nu i dagarna. För Jason gick det över jättesnabbt och sedan fick Jolie feber. Redan igår var det dock över som tur är men hon är fortfarande förkyld så vi håller oss för oss själva nu ett tag framöver så att hon bara får vila, sova och återhämta sig.

Kram.

Två bilder från vår promenad. Lillasyster sov i tre timmar.

Såhär såg det ut kvällen som hon fick feber. Älskade lilla! Hon har förresten börjat suga på tummen. Det är så gulligt.

Mysa med pappa <3

Jag och Jason hr läst mycket. HAHA, kolla min tumme på bilden!! Jag har såå rörliga tummar. Helt galet.

Smoothie och fruktfat ger lite extra energi när man är krasslig.

Vår fina tjej! Älskar henne så mycket så att jag går sönder.

Hängde upp två mobiler i hennes rum. Dom kommer från Elodie Details.

Jasons favoritleksaker just nu. Han älskar Paw Patrol! =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Usch vad jobbigt, oron man känner för sina barn är brutal. Att något skulle hända finns inte på kartan. Ryser bara av att tänka på det. Skönt att allt gått bra. Hon blev nog bara rädd. Bamsekram!

  2. Profilbild
    Marie Dideas 🦋

    😳 Vilken skrämmande incident 😱 Jag kan föreställa mig hur rädd du är. Jag är så glad Jolie är inte allvarligt skadad ❤️🙏🏻 Gud skyddar henne

  3. Profilbild
    Ninna

    Så skönt att det gick bra till slut, lilla hjärtat, hon blev nog rädd samtidigt som det gjorde ont.
    Vill bara tipsa att ni sover separat, din man kan sova med sonen och du med dottern ex. Fick nyligen en dotter och har en 2 årig son, vi delade på oss direkt. Mannen sover med honom och jag med dottern. Säkerheten kommer först även om det är så mysigt att sova alla tillsammans. En olycka kan hända så lätt och ännu lättare i sömnen om man är fler i samma säng.
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 för oss funkar det jättebra att sova alla tillsammans. Han stod som sagt i sängen när han ramlade över henne. Det var inte under tiden som dom sov. Stor kram till dig 🙂 <3

  4. Profilbild
    Elin

    Åh! Här hoppade storasyster upp i soffan och knäade lillebror i huvudet när han var 7 veckor. Aldrig hört honom skrika så. Det gick som tur va också bra men fy va rädd man blir.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish