Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Planerar babyshower

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Tänkte dela med mig av en lista på saker som jag har för mig just nu: 

– Gör ”pompoms” till Jolies rum. Fy vilken tid det tar, haha. Men det kommer att bli så himla fint när det är klart.

– Försöker klura ut var vi ska hänga upp våra hyllor som vi har med från vår bostadsrätt. Har några potentiella ställen i huset.

– Håller på att byta ut det grå på vår vagn till beige. Det känns så vårigt tycker jag! Vi hade ju beige färg på suffletten förut men bytte mot hösten till gråmelerat.

– Vi planerar vår uppfart och framsida av huset. Vi kommer nog inte att göra något där förrän nästa sommar men börjar gärna skissa på den redan nu.

– Försöker bli bättre på att dricka vatten igen. Hade en period där jag verkligen fick i mig flera flaskor om dagen och mådde så bra i hela kroppen. Nu får jag ont i huvudet vid lunch och blir påmind om att jag druckit på tok för lite. Man glömmer lätt bort men det är ju så viktigt att dricka mycket när man ammar.

– Kommer igång med träningen. Jag har börjat köra igenom hela kroppen lite snabbt på yogamattan en gång om dagen. Märker hur svag jag är och tappar motivationen ganska snabbt. Men påminner mig själv om att det blir bättre med styrkan för varje dag.

– Planerar en babyshower. En av mina närmsta vänner (som snarare är som familj för mig) ska få en till liten i sommar. Är SÅ lycklig över att vi ska få barn samma år igen. Kommer att bli underbart att hon ska fortsätta vara hemma med sina små och jag med mina ett bra tag till. Håller på att planera hennes babyshower för fullt här hemma. Beställde dekorationer och annat kul igår och så har jag även ordnat med tårta, fika, bjudit in alla hennes vänner. Iiih! Kommer bli så perfekt.

Lite bilder från igår. Vi hade besök under dagen och vänner över på middag på kvällen.

Älskar dessa två mest på jorden! Vi var ute en stund mellan besöken och F började med vår veranda.

I förrgår kväll bakade jag nyttiga chokladbollar. Dom gick verkligen åt! Ska baka nya idag. Finns recept under kategorin ”MAT” här på bloggen.

Kommentarer

  1. Sara

    Hoppas ni får njuta av lite värme snart där uppe i norr, blev helt chockad då jag såg vinterjackor och åkpåsar då man själv njuter av 25 grader o sol 😱☀☀☀

    1. Sara

      Skulle precis säga likadant 😯 blev också chockad att ni har så kallt fortfarande, vi har redan fått sommar här med 25 grader & sol varje dag och typ halvnaken bebis i vagnen 🙈 hoppas ni också får värme snart!! 🌞💗

  2. Hanna

    Är det Tove som ska ha barn? Du kanske inte vill säga men såg en bild på hennes snapchat på hennes mage och förstod inte ifall det var en gammal eller nytagen bild. Så kul i alla fall att dina barn får fler kompisar för livet! Och kul att ni börjar komma i ordning i huset, det ser verkligen sååå fint ut! Längtar tills jag också får familj och får flytta in i mitt drömhem. Trevlig helg på er<3

      1. Amanda

        Den stora som ser ut att vara i linne, eller kallas de inte sittpuffar kanske, bean bags eller saccosäck 🙂

  3. Matilda Berlin

    Så himla underbart det låter!! Är ju verkligen en sån stor dröm att bli överraskad med Babyshower!! Håller alla tummar och tår för att jag får en när det är dag 😍

  4. Marie Dideas 🦋

    Hej fina 🎈
    Den lilla mannen gillar sin syster Jolie 😍Jasons kärlek till Jolie gör Jolie starkare❤️ Jag älskar Jason väldigt mycket och jag ber alltid för Jolie ❤️ Jag gillar din kropp väldigt mycket och du så vacker❤️ hur mycket vikt ?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish