Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hej fina <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Igår hade vi en så härlig start på veckan. Solen lyste in och det var nästan lite sommarkänslor. Jason och F var ute ganska länge på eftermiddagen medan jag och Jolie ordnade med middagen och tvätten =) Idag får vi besök från Stockholm och ikväll kommer vänner över på middag.

Önskar er en underbar tisdag. Stor kram!

Just nu sitter jag och kikar runt på bikinis. Jag har ju hur många som helst men brukar unna mig en ny inför varje sommar iallafall.. Har dock inte hittat någon jag gillar till 100%. Funderade på dessa här ovan men precis när jag skulle beställa och betala så ångrade jag mig.. Får kika vidare helt enkelt.

Igår startade vi dagen på biblioteket. Jason hälsade på räven som dom har där, haha.

Sedan tog vi en fika på Finas och köpte siffror till vår brevlåda.

Är jättenöjd! Om ni undrar varför brevlådan är så smutsig så är det för att den välter hela tiden, haha! Vi har ju inte direkt någonstans att sätta fast den ännu så då blir det så. När det är dags att fästa den på riktigt så ska jag göra rent den en gång för alla!

Vi lånade hem massor av böcker!

Jag hade på mig denna blus från BIKBOK igår.

Jason och F läste under eftermiddagen och även innan han skulle sova på kvällen.

När F åkte och tränade så tog jag med mig barnen och hängde hos Tove. Blev massor med bebisgos och prat om allt mellan himmel och jord.

Kommentarer

  1. A

    Hej Gabriella! Jag har en fråga till dig som känns jätteskum och lite pinsam att fråga. Jag har följt er sedan Jason låg i magen nu och har under alla dessa år själv gått igenom otaliga IVF-försök för att försöka förverkliga drömmen om att få ett barn. Nu har vi inga försök kvar av landstinget och måste därför betala 20-40.000 kr ur egen ficka för att få ytterligare en chans. Problemet är att vi inte har några sånna summor att plötsligt få fram, så vi efter mycket funderingar skapade vi igår en insamling där snälla själar kan bidra med en liten slant om dom vill. Alla bäckar små… problemet är att vi har gjort hela den här processen anonymt och bara berättat för en handfull personer som står närmast. Min fråga till dig som verkligen skapat en plattform med många följare är om du har några tips på hur man kan nå ut till människor/om du vet några kanaler som är bäst för att lyckas med det? Det försvåras såklart eftersom vi är anonyma, men vi är desperata just nu och klarar inte ens av tanken på att behöva ge upp våra familjedrömmar pga detta. Om du har några tips eller liknande skulle tacksamt ta emot allt, antingen här eller på mail. Tack och hoppas att allt är bra med er ❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 åh, jag förstår! Så jobbigt 🙁 Förstår verkligen att ni är desperata efter hjälp.. Fina du 🙁 det finns ingen möjlighet att då hjälp av vänner och familj? Eller kanske ta ett lån? Förstår att det är sjukt tufft 🙁 <3 har faktiskt inga bra tips alls. Är nog rätt svårt när man är anonym också kan jag tänka mig.. 🙁 Kanske någon annan där ute läser i kommentarsfältet har varit/är i samma sits och kan komma med tips och råd? Hoppas det löser sig. Önskar er ALL lycka. Stor kram <3

  2. Jenny

    Ert hus är så fint och jag är så inspirerad att bygga ett eget Myresjöhus nu! Har för mig att du skrivit om era tillval tidigare och vad det kostade, men hittar inte det inlägget. Vore kul med en uppräkning av de tillval ni gjort och vad de kostade. Sen undrar jag var ni köpt er supersnygga soffa? Är ni nöjda med den? Tack!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack!! <3 kommer skriva mer om det framöver så håll utkik! 🙂 Den är från Sweef! Är nöjda hittills. Kram!

  3. Ekot

    Toppen ni lånar böcker på biblioteket! Du pratar om miljö ibland och verkar bry dig, Var det därför du ångrade dig när du skulle klicka hem ytterligare en bikini? Berätta gärna vidare om konsumtion mm, Även om du såklart gör som du vill!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det var inte därför <3 som jag skrev så kändes ingen av dom 100% rätt 🙂 kan skriva mer om det framöver, kram

  4. Tess

    Lägg tegelstenar i botten så står den stadigt 🙂 Vi har en likadan och har aldrig satt fast den. Den har stått stadigt i över två år nu 🙂

  5. Eliza

    Hej! Brukar inte kommentera, men vill bara säga tack för en underbar blogg. Är också mamma till två små och väntar tredje barnet nu och finner så mycket inspiration i din blogg. Jag är besatt av inredning och det har varit så kul att följa med i er flyttresa. Jag undrar var er matgrupp är ifrån? Funderar också på att köpa matbord i en färg och stolar i en annan färg. Är det något du ångrat eller är du nöjd med er färgkombination?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla för fina ord! Bordet är från ikea och stolarna från trendrum 😀 nej, är SÅ nöjd! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish