Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Klockan är snart 00.00 och vi sitter och skruvar ihop garderober, haha.. F tror att vi kommer att bli klara inatt och säger att han ska fortsätta tills det är 100% klart. Vi får se om han lyckas. Jag är så himla trött så ska snart gå upp och krypa ner hos barnen tror jag.

– Vi har installerat en ”babyvakt” så nu vågar vi lämna barnen på övervåningen medan vi är på nedervåningen. Så himla skönt! Ska visa er den sen. Den har legat nedpackad i typ ett år men nu kom den äntligen till användning.

– Imorgon får vi besök av våra vänner Julia och Simon och deras lilla dotter. Vi ska fika och bara umgås. Ska bli så trevligt!

– Idag köpte vi lite mer växter och det blev superfint. Älskar att fylla huset med grönt.

– Jolie väger nu 7,2 kg och är 66 cm lång. Vår stora, lilla tjej! Är så glad över att hon växer så mycket och går upp bra i vikt.

– Idag åt vi ICA:s färdiga grönsaksburgare till middag och dom var faktiskt väldigt goda. Tips, tips!

– Jag känner mig så oinspirerad just nu. Har typ ingenting att skriva om då vi bara.. är. Vi försöker umgås så mycket vi bara kan och ta vara på varandra. Och så har vi ju en hel del att pyssla på med här hemma också.

– Vi köpte en sådan fin apa i trä idag. Vi har önskat den länge men känt oss lite för snåla då den är rätt dyr. Nu hade vi dock fått ett presentkort så då passade vi på. Visst är den fin?

Kommentarer

  1. Karin

    Hej! Jag undrar om ni har testat Hälsans kök veganburgare. Sonen och jag testade dem nu till lunch och vi tyckte att de var goda 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish