Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Favoriter

Favoritställen att handla inredning: Babylove.se, MIO, ELLOS, Jotex, NG baby, Ikea, Trendrum, Royal Design.

Favoritställe att handla kläder på: Babyshop.se, nelly.com, H&M, Gina Tricot, BIK BOK.

Favorit att träna: Nu tränar jag typ ingenting! Men rumpa och mage är mina favoriter att träna när jag är på gymmet.

Favoritsak att göra: Umgås med min älskade familj, pyssla på i hemmet, äta god mat, bara vara, njuta av egentid med F när barnen somnat för natten. Bjuda över vänner/familj och bara ha det trevligt ihop.

När det kommer till städning: Jag älskar att tvätta och vika rena kläder. HATAR dock att vika sängkläder så det får alltid F göra, haha.. Och så älskar jag att gå runt med en rengöringsspray och torka av alla ytor. Gillar att dammsuga. Hatar att skura.

Favoritprodukt till håret: Älskar min hårolja! Den gör mirakel för mitt hår.

Favoritprodukt att alltid ha med i väskan: Jag har alltid med mig en handkräm.

Program på TV: Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Lyxfällan. ÄLSKAR det, haha!

Musik: Typ allt som går på radio. Är en sådan där som lyssnar på allt som är ”inne” här och nu, haha..

Grej att göra med barnen: Jag är en riktig pysselmamma! Älskar att pyssla, läsa, rita och göra lite mer lugna aktiviteter. Tycker om att leka affär och lite mer ”pedagogiska” lekar där man faktiskt lär sig något. F gillar att busa och härja så vi kompletterar varandra sjukt bra där.

Favorit att fika: Jag ÄLSKAR chokladbollar gjorda på dadlar. Receptet hittar ni här.

Favoritplagg: Högmidjade, sköna brallor.

Favoritmärke på blöjor till barnen: Libero

Favoritmärke på kläder till barnen: Marmar Copenhagen, Soft Gallery, Livly.

Favoritmat: Tacos, pizza, någon stor sallad med massor av gott i, böngryta med ris =)

Kommentarer

  1. Emilia

    Hej! Jason har ju flygit en del 🙂 vi ska på vår första utomlands resa som familj till sommaren, hon är nästan 2 år då. Och jag känner mig redan supernervös när jag tänker på just flygningen. Har du några tips? Hur har det gått för Jason ? 🙂 Kramar <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! Kommer att gå såå bra 🙂 <3 ta med ipad i offlineläge och ladda ned massor med spel och ha filmer tillgängliga. Och ta med ritblock och pennor och lite smått och gott som din dotter gillar att äta (typ kex, torkad frukt, lite choklad, festis eller vad det nu kan vara) och försök att sysselsätta så gott det går med det. Jason har ju flygit mycket sedan han var sex månader och det har alltid gått superbra och bara blivit lättare ju äldre han blivit. Så oroa dig inte alls. Kommer gå så bra <3 kramar

  2. Frida

    Det vore så kul med ett inlägg om dig och F som barn, framförallt bilder! Har för mig att du skrivit att Jason är en kopia av dig som barn, vilket är så kul med tanke på hur lika bägge barnen är Fjodor haha… Tycker det är så kul med föräldrar och barn, att se likheter i både utseende och personlighet, så det vore intressant med ett inlägg om det!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har gjort några sådana inlägg förr men kan göra fler framöver såklart 😀 håll utkik!! Stor kram <3

  3. Anna

    Åh, skulle så gärna vilja se en ”jobbvlogg” om man kan kalla det så! Eller ett inlägg hur du lägger upp ditt jobb, alltså hur en arbetsdag ser ut! Skulle själv så gärna vilja jobba med sociala medier ❣️ Kram på dig!

  4. Monika

    Vilka härliga bilder! Har följt din blogg sen Jason låg i din mage men det är första gången jag kommenterar 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish