Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Kikar in här nu ikväll då F är ute och joggar med Jolie i vagnen och Jason har somnat för natten.

Idag har vi hunnit med: 

– Besök från Stockholm. Vi bjöd på lunch och lekte med barnen. Jättetrevligt.

– Mys och häng med Tove och Adi. Vi fikade och barnen härjade som vanligt. Jason är alltid helt slut efter att han har lekt med Adi. Och det är så fantastiskt att dom har en sådan fin och stark relation till varandra redan nu. Vi har ju umgåtts flera gånger i veckan sedan killarna var pyttesmå.

– Hängt upp hyllor i Jolies rum och pysslat i ordning lite mer där inne. .

– Städat, dammsugit, tvättat soffan (Jolie var utan blöja och kissade i den, haha).

Imorgon ska vi: 

– Ta emot vår garderobslösning på förmiddagen! LÄNGTAR! Hoppas vi blir klara snabbt med den. Vi ska ha besök av vänner både lördag och söndag och det vore skönt om det inte låg skruvar och möbelbitar överallt, hehe. Ni andra som har köpt PAX-lösningar på IKEA – hur lång tid tog det att skruva ihop!? =)

– Besöka BVC med båda barnen.

– Tvätta bilen in och utvändigt.

– Försöka rensa lite mer här på övervåningen.

– Åka förbi en möbelaffär och kika om vi hittar något fint. Har spanat på lite grejer men vill se dom i verkligheten med.

NU: Ta tag i lite jobb och sedan invänta F så att vi kan se Lyxfällan, Lethal Weapon och Are you the One på Viaplay =) Hoppas han springer förbi Coop och köper lite chips och oliver på vägen hem. Är så sugen på det och tror att han också är det. Kram fina vänner och ha en härlig torsdagskväll.

Lite blandade bilder från dagen!

Kommentarer

  1. Kiia

    Älskar din inredningsstil!! Kan du snälla komma och inreda mitt framtida hus haha 😀 Tack för en grymm blogg förresten!:)

  2. Emma F

    Så fint hem ni har!! Och vilket golv!! Bara måste fråga vad det är för golv? Vi bygger oxå hus och är så mycket val med allt 😄🤗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Pusslet är från Larviga lådan, det med djuren fick vi i present och den grå bilbanan är från Jabadabado 🙂 kram <3

  3. Madeleine

    Åh herregud, för oss tog det fan 2-3 dagar att skruva ihop. MEN det berodde främst på att vi inte kunde sprida ut oss som vi ville i lägenheten för vi hade en nästintill platsbyggd sängram i samma rum och grejer. Bara dörrarna tog typ en hel dag att få till, och det berodde också på att det var så extremt lite plats till övers haha… Antar att det kommer gå desto fortare för er då ni har lite mer plats att sprida ut er på!

  4. Jessica

    Hej! Jag har en liten fråga – när man bygger hus här i Finland så planerar man alla garderober i samband med att man planerar kök, badrum och hjälpkök, och har då garderober på plats redan när man flyttar in. Är det vanligt i Sverige att man köper garderober från typ Ikea och sätter in dem i efterhand? Här i Finland slutade man också med värmeelement redan på 90-talet, men jag har för mig att det fortfarande används i Sverige? Tack för att vi får följa er inredningsresa nu när huset är klart! 😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! <3 jo, det ingick garderober men dom var så "standard" och vi ville ha andra 🙂 Så vi valde bort dom! Vi har golvvärme på nedervåningen och vattenburna element på övervåningen 🙂 kram kram <3 och tack själv <3

  5. Mirjam

    Ni har gjort så himla fint i huset, blir så inspirerad! Dom vit/beiga stolarna som är vid köksön/bänken, var är dom ifrån?

  6. Emelie Brantholm

    Hej G! Var är dockhuset på sista bilden ifrån?! 😍 vill köpa den till sonen! Tack för en fantastisk blogg som vanligt!

  7. Mk

    Uthärdliga bilder!
    Pax-garderober är ganska lättmonterade, så det får NK nog ordning på snabbt. Vilka söta krokar på bilden Jolie, vart hittades dom?

  8. Elin

    Åh så fint ni har fått det på så kort tid 🙂 Har en konstig fråga om köket, haha. Hur långt är det mellan kylskåpsdörren och ’kökshalvön’? Håller på och planerar vårt nya kök och vi kommer ändra planlösningen en hel del. Som jag ritat nu så kommer det bli en passage liknande som ni har med kylen mitt emot en utstickande bänk. Är det lagom avstånd tycker ni eller skulle man t o m kunna ha mindre tror du? Vore såå glad om du ville kolla men förstår om du inte hinner.
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh jag vet inte exakt 🙁 kan inte mäta precis just nu heller men ska försöka komma ihåg det och göra det imorgon. Jag tycker det är precis lagom! Kram <3

  9. Åsa

    Vet du om fler än jag har problem med att ladda upp din blogg? Jag kan läsa ett inlägg, sedan kommer reklam för coop, och därefter går det inte att scrolla ner mer eftersom sidan bara buffrar. ☹️ Det är bara på din blogg som det här problemet uppstår för mig.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, har läst det förut! Maila mig gärna om detta så ska jag skicka vidare till LOPPI.. Ska ju inte vara så.KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish