Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Lasagne med ajvar

Slängde ihop en jättesnabb lasagne igår och fick massor av frågor om receptet på insta story. Vet inte exakta mått men detta hade jag i: 

– En gul lök

– En klyfta vitlök

– En grönsaksbuljong

– Zucchini

– Morot

– Körsbärstomater (ett paket)

– Ajvar

– En liten burk creme fraich

– Ett litet paket keso

– Färdigkokta linser på tetra (ett paket)

– Prästost att toppa med, salt, peppar, persilja

– Havregrädde (iMat)

– Lasagneplattor

Gör såhär: Hacka löken och stek i olja. Pressa i vitlöken. Skala och riv i morötterna, Tärna zucchinin, dela tomaterna i halvor och lägg ner i grytan. Sätt ugnen på 225 grader under tiden. När det du steker börjat få färg och yta kan du lägga i ajvar, crème fraich, keso, havregrädde. I med linserna och buljongen. Salta, peppra, smaka av. Klipp i persilja (om du har färsk persilja). Varva plattor och röran i en form och in i ugnen tills osten fått färg.

Kommentarer

  1. Camilla

    Alltså, ni gör alltid så god mat! Vart hittar ni alla recept? Känns som ni har så stor variation på maträtter 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish