Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Bekännelser

– Jag går alltid runt utan BH hemma. Hatar att ha BH, haha.. Och om vi ska någonstans (typ åka och handla) och jag vet att jag kommer att ha jackan på mig hela tiden är jag också utan BH.

– När jag är osminkad känner jag mig alltid tröttare och lite småsjuk typ.. VARFÖR!? Hatar att det är så. Vet att jag är långt ifrån ensam om detta och det är så störande. Det är inte så att jag inte trivs utan smink (förut var det så tyvärr) utan bara det att jag faktiskt känner mig automatiskt piggare om jag sminkar mig på morgonen.

– När jag var gravid med Jolie i magen så fick Jason väldigt ofta se på film i sängen på datorn i typ femton- 30 minuter medan jag slumrade till en stund till på morgonen.. Var så galet trött under min andra graviditet och den där extra vilan efter att vi hade vaknat på morgonen gjorde så mycket för mig.

– F bytte varenda blöja på Jolie dom första veckorna. Sedan fick han typ lära mig hur man gjorde eftersom att jag hade glömt sedan Jason var så liten och hade ”bebisblöjor”, haha. Jag vet inte varför det blev så men det föll sig rätt naturligt att han tog alla blöjbyten när jag tog varenda matning och vi ändå är hemma hela tiden båda två.

– Jag ÄLSKAR rester. Alltså det bästa jag vet är typ att steka maten från gårdagen tillsammans med grönsaker eller grädde eller vad som helst och äta. Mmm! Bästa är när man har kylen full med rester från tacos, julmat eller något sådant, haha..

– Jag är väldigt planerande när det kommer till allt men när det kommer till vår ekonomi har jag stenkoll. Gör en budget varje månad och försöker hålla den till 100%. Lyckas i princip aldrig helt men nästan alltid till 90% iallafall, hehe..

– Jag stressar alldeles för mycket. Men är medveten om det och försöker tänka på det i vardagen.

– Har fått många frågor om jag fortfarande vill operera brösten. Har ju nämnt förr att jag kanske vill göra det efter att jag ”fött klart” alla barn.. Nja. Jag har nog ångrat mig som det ser ut just nu.. När Jolie föddes med hjärtfel så tänkte jag om gällande allt som har med operationer att göra. Livet är så skört. Varför ta en risk när man inte måste? Om inte livet hänger på det? Det är liksom bara tuttar.. Tänk om något skulle hända? Det är inte värt det för mig som det ser ut just nu iallafall. Däremot så tycker jag att alla har rätten till sin egna kropp och vill man operera sig så ska man göra det. Så länge man gör det för sig själv och för att man själv vill. Det finns inga rätt eller fel! Och det är ingen skam alls i att göra en operation. Man får göra vad man vill med sin egna kropp och sitt egna utseende.

– Jag är besatt av mössor till barnen. Älskar att handla just mössor.. Dom har så himla många olika modeller och varianter. Men det är så kul att variera sig i sådana detaljer tycker jag.

– Skulle jag få bestämma skulle jag äta på MAX en gång i veckan. Men får behärska mig lite. Vi äter dock ofta där ändå. Kanske en gång i månaden.

– Jag är fortfarande mörkrädd och även livrädd för kryp.. Spindlar ger mig gåshud, haha..

– Jag tror på allvar att jag är den hönsigaste mamman i världen. På gott och på ont.

Kommentarer

  1. Kajsa

    Hej!
    Hur gör du budgeten? På papper? Telefonen? Nån app? Har så dålig koll men måste verkligen bli bättre att planera min månad bättre. Så tips vore så snällt! Tack ❤️ Kram!

    1. Madeleine

      Jag gör budget i excel eller googles variant av excel. Där kan man ju lägga in ekvationer osv så programmet räknar ut allt. Väldigt smidigt!

  2. Sus

    Hej! Det här har ingenting med inlägget att göra men jag undrar om du använder brun utan sol eller något liknande? Jag frågar för jag tycker ofta du har lite färg, vilket jag tycker är jättefint och skulle vilja ha själv, och har för mig du skrivit att du inte solar solarium 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det gör jag faktiskt inte. Har inte solat solarium på flera månader men färgen sitter i ändå, kram <3

  3. Cissi

    Jag känner inte ens min BH och störs inte det minsta av den. Då jag lägger mig i sängen för kvällen så kan jag nästan glömma att ta av den 😂 Så olika det kan vara 😁

  4. Fia

    Vilket roligt inlägg!! Känner igen mig i mycket, haha! Var är den fina blusen/tröjan ifrån på bilden? (Förlåt om du skrivit det innan). Och vad härliga bilder från huset, ni är så fina! 😊. Kramar

  5. josefine

    Vad roligt att läsa! Vi äter också max rätt ofta men det blir oftast någon gång i veckan. Så himla gott! Det är ofta jag tänker… är det verkligen någon annan som är så hönsig som jag, haha! Kramar <3

  6. Jenny

    Hej fina du! Började tänka på en sak när jag läste ditt andra inlägg och att göra brösten. Hur kompis är du med din kropp? Jag scrollar ofta instagram, kan sitta där i timmar liksom, haha! Men ofta hannar jag på konton som drivs av unga, snygga, vackra tjejer ich ju mer jag scrollar desto sämre mår jag. Mår dåligt över att jag inte ser ut som dom, att de är snyggare än mig osv. Jag vet att det inte är bra och försöker hålla mig ifrån det men ibland trillar jag dit. Du som jobbar med sociala medier, hur mycket påverkas du av drt ideal som finns där? Kan du inte skriva ett inlägg om det? Älskar dina kloka djupa inlägg och älskar när du lyfter viktiga ämnen. Psykisk ohälsa bland unga bara ökar och mycket av det beror faktiskt på sociala medier. Hur tänker du att du kan ”skydda” dina barn från den hetsen? Kram fina du, älskar din blogg! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kan absolut skriva mer om detta framöver fina du <3 tack för fina ord, betyder otroligt mycket 🙂 KRAM <3

  7. Nataliew

    Det här med smink tror jag är en vanesak till största del. Alltså många av oss började ju sminka sig när man var i tonåren och aldrig slutat. Så om man väl trappar ner först, och sen slutar, Och tar hand om huden bara, så tror jag den känslan försvinner. Det har den börjat göra för mig i alla fall! Jag målar bara brynen och böjer fransarna lite. Och annars bara tvättar och smörjer in huden. Så himla skönt! Så är det något du vill så håll ut och låt vanan försvinna. Och ersätt med nån annan morgonrutin 🙂

  8. Anna

    Åh vad härligt att kunna gå utan BH! Jag ammar nu och läcker mjölk titt som tätt så jag vågar inte ha brösten fria. Måste till och med sova i BH annars vaknar jag i en blöt pöl typ 😀 kör du amningsinlägg i tröjan eller har du tur och slipper läckage? Ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är så skönt! Nej, det läcker inte alls för mig längre. Kan göra det ibland fortfarande när jag ammar på ena bröstet och mjölken rinner till. Men annars inte. Så skönt <3 kram kram och ha en bra kväll

  9. Linnea

    Det där med bh känner jag allt igen, så befriande!! Och jag är också besatt av mössor till mitt barn, finns inget roligare att köpa. 😍

  10. Sara den rara

    ”Jag går alltid runt utan BH hemma. Hatar att ha BH, haha.. Och om vi ska någonstans (typ åka och handla) och jag vet att jag kommer att ha jackan på mig hela tiden är jag också utan BH.” Det där kunde lika gärna varit jag som sagt det! Avskyr att behöva gå med BH en hel dag. När man väl kommer hem och får knäppa av sig den är det nog en av de bästa känslorna ever! 😉 Alternativet går jag med någon mjuk skön topp över.

  11. Em

    Åh kan du inte göra ett inlägg om hur du tänker och hur det ser ut när du gör en budget? Jag har försökt men vet liksom inte vart jag ska börja så det blir aldrig av

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish