Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Tisdag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Det är fint med oss. Dagen har rullat på i vanlig ordning och vi har fått mycket gjort. Nu sover barnen och vi ska göra i ordning lite fika och se på film innan läggdags.

Imorgon ska jag gå på SPA med min älskade Tove och bara mysa. Ska bli otroligt härligt med lite egentid. Vi ska köpa med oss sushi och bara prata och ha det trevligt som alltid.

Idag har vi gjort egen juice (invigde äntligen vår juicemaskin som vi fick av min familj) och skruvat ihop lite förvaring till alla våra handdukar, sängkläder och liknande. Känns skönt att ha ordning på det! Något annat som äntligen är gjort är att vi har beställt våra garderober som levereras från IKEA i början av maj. Längtar!

Stor kram och ha en fortsatt fin tisdagskväll.

Kommentarer

  1. annika

    Hej!

    Vilket fint hus ni har, jag och min man håller på o bygga nu så är extra kul att läsa om era olika val , gärna mer sånt 🙂 Jag tycker de e supersnyggt med blankt klinker i hallen/badrum, ser ut som ni har blankt? Är det halt när de blir blött eller?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 Ja, det stämmer bra! Nej, det tycker jag inte.. Kanske lite halare än "vanligt" golv men absolut inte halkigt, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish