Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Födelsedagsfirande

Hej vänner <3

Hoppas allt är bra med er. Vi mår jättebra och jag är fortfarande SJUKT tacksam över att det inte var magsjukan som var här på besök. Drar en suck av lättnad. Annars är vi rätt trötta då jag och F är vakna ganska sent och pysslar på här hemma medan barnen sover. Det är den tiden vi har och vi försöker ta vara på kvällarna. Hänga upp hyllor, rensa upp, planera..

Igår hade vi min familj här på besök. Vi firade min bonuspappa i efterskott och dom hade köpt med sig hämtmat, mormor hade bakat, vi hade gjort en god tårta på dadlar och nötter och så umgicks vi bara och hade det mysigt. Kvällen avslutades med sång och dans och det var så himla roligt att se Jason så glad och att alla var så engagerade i honom.

Idag ska vi umgås med vänner och jobba på lite mer här hemma med allt som ska göras. Vi ska också städa ur lägenheten som vi har hyrt i ett par månader samt tvätta bilen.

Hoppas att ni får en bra start på veckan. Kram.

Så mycket gott! Recept på vår nyttiga kaka kommer upp lite senare idag så håll utkik om ni är sugna på att baka samma.

Jason åt sushi såklart. Favvomaten, haha =)

En nyvaken liten Jolie igår på morgonen/förmiddagen.

Plockade fram lite små detaljer igår. 

<3 <3 <3 <3

Har börjat pyssla i ordning allt mer i barnens rum.

Jolie fick byta om för att bli lite födelsedagsfin.

Vår lilla superhjälte!

Till lunch åt vi rester. Stekte bara pastan och grönsaksbollarna ihop med lite grönsaker i smör och olja. Tycker alltid att rester är så gott, haha.

Jason pussar Jason. Han älskar verkligen att se sig själv i spegeln och blir så glad varje gång. Mitt stora, älskade hjärta! Världens finaste kille. Minns när F brukade hålla upp honom mot spegeln redan när vi bodde i Göteborg (han var typ tre månader) och han tjöt av lycka över att se sitt egna ansikte. Haha!

Lässtunderna är bästa stunderna. Jolie är typ redan intresserade och hänger med i böckerna. Jason åt torkade bär under tiden som dom läste.

Kommentarer

  1. Katarina

    Så härliga bilder, ni har så fina barn. Tycker det är jättekul att titta på era vloggar, så kör på, inget är tråkigt😀.

  2. Jessica

    Vilken vacker blogg och bra youtubekanal ni levererar! Har länge vetat vem du är genom bloggbevakning men aldrig läst bloggen aktivt! Fick syn på era flyttvloggar på youtube och är fast! Fortsätt leverera inblickar från ert liv som ni gör, supermysigt att få hänga med er!

  3. Maria S.

    Hei vakreste Gabriella <3 som vanlig har du alltid så fine og inspirerende bilder/innlegg her på bloggen. Blir virkelig glad av å gå inn her å lese 🙂
    Vi venter nå vårt barn nummer 2 (termin 28.april), og når første barn ble født var jeg alltid så utilpass når andre (både familie og venner) skulle holde/bære på babyen. Jeg ble rett og slett stresset og ville bare ha babyen for meg selv. Frykter det skal bli på samme måte med den nye babyen. Har du opplevd noe av det samme? Kanskje spesielt nå med tanke på Jolies hjertefeil?
    Stor klem til deg <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du <3 stort grattis!! <3 så spännande 🙂 Tack för fina ord. Förstår dig precis. Jag har varit likadan med båda barnen. Gör det som känns rätt och bäst för dig! Känns det inte bra så förklara det och så får dom vänta. Jag känner så extra starkt med Jolie just på grund av hennes hjärtfel. Du har helt rätt till dina känslor. Alla är vi olika och jag förstår dig precis! Du är inte ensam <3

  4. Marie Dideas 🦋

    Hej, den vackraste tjejen i världen 🌸du verkar ha haft en bra helg maten ser bra ut, mmmmmm 😋😍
    Jolie och du ser så vacker ut. Jag gillar dig väldigt mycket, du är en mycket vacker tjej ❤️ (Jag önskar att jag var så vacker en tjej som du😣😣🙂🙂 )
    Jolie växer så fort, är han inte? en mycket söt bebis ❤️ Jag ber alltid för honom🌸🌸😍 hon är en mycket stark tjej
    Jag gillar att läsa din blogg😍 De kläder du bär alltid inspirerar mig ❤️ Jag önskar dig en underbar dag 💝 kram

  5. Annika

    Älskar att ni läser så mycket med era barn! Så vill jag också göra 🙂
    Måste bara fråga; sover Jolie hela nätterna eller vaknar hon för mat? Om inte, hur gör ni för att få henne att sova hela natten? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är mysigt <3 hon sover hela nätterna men vaknar för mat typ en eller två gånger. Vi samsover och jag liggammar så när hon blir hungrig tar hon bara bröstet själv och äter tills hon somnar om, kram <3

  6. Mäl

    Hur ser det ut för er med barnvakt? Kan inte Jason vara hos sin mormor/morfar/farmor/farfar en dag, så ni kan jobba undan mkt i huset i ett svep? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom jobbar heltid allihop så blir svårt att få till. Kanske någon gång på helgen om vi blir erbjudna. Men vi har inte barnvakt eller möjlighet till det så ofta.

  7. Frida

    Har precis tittat på båda era flyttvloggar, det var såå himla mysigt att följa er när ni flyttade in! Jag skulle jättegärna se fler vloggar från när ni inreder! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish