Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra. Vi mår bra och som tur var så var det inte magsjuka i Jasons fall. Läste på lite mer och fick massor med kommentarer av er (tack!!) och hans spya luktade ingenting + att det var så himla lite. Han åt massor hela dagen och var pigg och glad. Jag tror bara att det var som jag skrev igår att han böjde sig framåt och rapade samtidigt eller liknande. SÅ skönt!

I eftermiddag får vi besök av min familj. Vi ska fira min bonuspappa i efterskott med god mat och bara umgås. Jag och F har bakat en vegansk tårta helt utan vitt socker. Recept kommer lite senare om den blev god! Vi ska också inhandla ett par hyllor till Jolies rum så att vi får upp lite smått på väggarna. Kommer bli så fint där inne. Visar er resultatet senare men jag har verkligen en bild i huvudet av hur det kommer att bli och det kommer bli himla fint.

Önskar er en fin dag. Stor kram <3

När vi handlade mat igår så hittade Jason dessa djur som han ville ha.

 

Såhär ser Jolies rum ut just nu. Hon kommer ju inte vara eller sova där inne på rätt så länge men vill ändå pyssla i ordning där lite mer. Jasons rum vet vi inte exakt hur vi vill ha det än så det ligger lite på is. Men har lite idéer så vi ska bara skissa och mäta lite och se om det blir bra. Återkommer med det med såklart =)

Vi hade ju köpt krokar till badrummen från IKEA men efter att vi hade hängt upp dom så kände vi oss inte helt nöjda med dom. Köpte dessa istället och det blev superfint.

Kommentarer

  1. Kajsa

    Hej!
    Tycker sååå mycket om din blogg. Du verkar så genuin och härlig!
    Håller på att inreda ett lekrum till min dotter. Tänkte köpa en sänghimmel. Vad har ni för madrass under eran sänghimmel? Får man plats där under och sitta och läsa och mysa? 😍 kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla <3 den är från CAMCAM Copenhagen (den på Jolies rum) och den i lekrummet är en myspöl från NG baby <3 stor kram! Och ja man får plats i myspölen iallafall <3 🙂

  2. Victoria

    Hej! Jag och min msn funderar på att bygga, och ev. med Myresjöhus. Men vi vill ha golvvärme både uppe och nere. Kunde man inte få det, eller varför valde ni element uppe?

    Tack för en inspirerande blogg, inte minst matmässigt ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning faktiskt 🙂 tänkte inte på det utan körde på som dom alltid brukar göra 🙂 kram och lycka till <3 <3 tack för fina ord!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish