Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon lördag!

Hej vänner <3

Hoppas att allt är jättebra med er och att ni haft en fin vecka såhär långt. Jag har egentligen inte så mycket att skriva då vi bara pysslar på här hemma och försöker komma i ordning med det vi har för att sedan se vad vi behöver. Har ni några önskemål kring inlägg? Kommentera gärna och hjälp mig så lyfter jag det ni vill. 

Jag tror att vi har fått magsjuka här hemma.. Jason bara böjde sig framåt och spydde. Inte alls mycket men ändå.. Blir lite orolig just för att Jolie är så liten och inte bör bli sjuk i det. Hur märker man om det är magsjuka eller något annat bara? Han har aldrig spytt förut och vi har aldrig haft magsjuka hemma förut heller sedan vi fick barn. UPDATE: Han har bra aptit och är jättepigg. Äter, dricker, springer runt. Vi håller oss såklart hemma men misstänker att han bara spydde för att han precis hade ätit och tänkte rapa eller liknande och böjde sig framåt just då. 

Önskar er en fin lördag och stor kram till er!

Lillasyster i finaste kläderna från Soft Gallery.

Fick ett paket från LUSH igår. En tvål, en massagekaka och en badbomb. Tack snälla!

Igår var vi trötta hela familjen och tog med oss ett gäng böcker till övervåningen och sängen. Läste länge tillsammans och sedan somnade F och Jolie medan jag och Jason såg en film.

Kolla vad vi har gjort förresten! Vi satte upp en till gardin och köpte till en skena i taket för att få en lite mer ombonad känsla. Är så himla nöjd! Här kan ni se hur det såg ut innan.

Gjorde blomkålscurry med morot och zucchini + råris till lunch.

Mys hela dagen lång.. Bästa som finns!

  

Och så slängde vi ihop nyttiga chokladbollar. Ni hittar receptet här. 

En till bild på hur det blev i sovrummet. Det är så roligt att inreda och vi har ju verkligen inte kommit långt ännu.. Ser så mycket fram emot att få pyssla på här hemma nu. Inredning är verkligen ett av mina absolut största intressen.

Vi hade besök i torsdags och då köpte vi hem lite fika. Från och med nu ska vi bara äta bullar och choklad osv på helgerna. Så inget vitt socker från och med nu under veckodagar. Har ju ett sådant enormt sötsug nu när jag ammat + att jag är konstant hungrig också, haha.. Men det finns ju många bra alternativ och man kan ju baka lite nyttigare också och ta fram när sötsuget slår till som värst.

Kommentarer

  1. Lina

    Så fint ni får det 😍 har en fundering på gardinerna, är själv på jakt efter snygga mörkläggande gardiner och era va jättefina, men fönstret lyser igenom en del ser det ut som, mörklägger dom inte helt? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, dom mörklägger inte till 100% men vi valde att köra så då vanliga mörkläggningsgardiner inte alltid är så fina.. och det lilla ljuset stör oss inte 🙂 <3 kram

  2. Mila

    Hej, vart kommer gardinerna ifrån? Jag har precis börjat läsa bloggen och ni verkar vara en helt fantastisk familj 💕

  3. Agnes

    Åh, och det är så kul att se hur ni fixar och donar hemma!! Ska bli så roligt att få följa med och sen se det färdiga resultatet inuti huset 🙂 Hoppas hela familjen har en jättefin helg! Stora kramar <3

  4. Zandra

    Vår dotter har bara oftast kräkt 1 gång när hon varit magsjuk, sen pigg och glad med vanlig aptit. Dagen efter kommer diarré och feber och sen brukar det ta någon dag till sen blir vi med dåliga.. :/

  5. Marie Dideas 🦋

    Hej Gabbi!
    Jag är mycket ledsen för Jason 😣 Jag älskar att läsa bloggen, det är väldigt roligt att följa familjen ❤️ Varje morgon, i det första blogginlägget, under namnet ”gårdagens mamma” der kommer vara väldigt trevligt att visa dig kläderna du har på dig ❤️ för att du verkligen inspirerar mig från kläder❤️
    t.ex. ;
    https://gabriellajoss.me/files/2018/03/28833016_10215631690286651_1309253232_n.jpg
    kan du visa oss kläderna du bär med några bilder som det här inlägget? Det skulle vara kul att se den här typen av försändelse på bloggen ❤️
    Jolie är en mycket söt bebis, jag ber alltid för henne 🙂🙏🏻 hon är en stark tjej. Tack för den här stora bloggen, god kväll önskar jag , kram ❤️❤️

  6. L

    Hej! Älskar din blogg och du har en sån fin familj. Får mycket inspiration av dig. På tal om önskemål kring inlägg vore roligt om du skulle kunna visa barnens lekrum och berätta var du fick de fina grejerna ifrån? Lite tips kring inredning vore bra också! Jag tänker på att jag vill inreda ett lekrum/gästrum där vi enbart har en bäddsoffa och lite leksaker på golvet i lådor, och jag såg du har så fina saker i barnens lekrum som jag tänker man skulle kunna ha också. 🙂 Hoppas ni har en fin helg!

  7. Maria

    Är säkert inget att oroa er för men bra att vara hemma ändå om det är något. Ibland kräks ju barn och vuxna (haha) från ingenstans. Kan vara något i maten eller att man bara rörde sig för fort efter maten. Själv spydde jag förra veckan av att ett hårstrå fastna i min mun. Fruktansvärt obehagligt.

  8. Tess

    Wow vad snyggt med gardin hela väggen. Vi har lite lika i vårt blivande sovrum, ska nog också fixa så. Men jag undrar hur ni /om ni mörkläggning även fönstret ovanför sängen. Vi har även där lika och jag vet inte hur vi ska göra. Rullgardin ser så trist ut när vi inte tänkt ha nån annan gardin över. Hur har ni löst det?

  9. Josefin

    Man känner ofta på lukten om det är magsjuka det liksom stinker och luktar mycket kräka. Luktar det inte brukar det vara något annat 🙈

  10. Caroline

    Vad mysigt och fint det blev med gardinen där 😍😃
    Och med spyan så brukar det lukta ”magsjuka” om spyan, går typ inte ta miste 😁 Skönt att han är pigg och det du beskriver så låter det inte som magsjuka med tanke på att han är pigg och har bra aptit ☺️👍

  11. Danijela

    Så länge han är han är pigg så är det lugnt… Enda sättet att undvika smitta är att hålla de åtskilda iaf under dagen samt tvätta händer ordentligt och ofta… Droppsmitta när det gäller kräk relaterade sjukdomar så… Hoppas ni slipper bli sjuka.

    För övrigt ser jag verkligen fram emot att se ert hem bli färdigt och ombonat precis som ni vill 😊

  12. Amanda

    Vid magsjuka brukar man kräkas ett par gånger, kan få diarré och feber. Endel barn kräks innan dom blir förkylda eller i samband med andra sjukdomar som inte är magsjuka.
    Låter som att det var något tillfälligt för er men bäst att hålla sig hemma ändå för säkerhetens skull.
    Det ni kan göra för att inte smitta vidare i familjen är att byta handdukar, använda egna handdukar, torka av ytor med klorin (magsjuka dör inte av handsprit, för mycket smittpsrtiklar) och ha god handhygien, tvätta händer med tvål och vatten!

  13. Joanna

    Det kan ju vara som ni säger. Men det kanske också vara en lättare magsjuka. Min son spydde en gång på förskolan – vid maten 😅. Detta var en fredag. Han hade inte varit på förskolan sedan måndagen. När vi hämtade honom var han hungrig och pigg. Inga symptom. Så vi tänkte också att det kunde vara något annat. Meeeen…. På måndagen var han tillbaka till förskolan. Och då var sju andra barn (som varit där när sonen spydde) hemma pga magsjuka 😇. Oops. Ibland har man tur med en lättare magsjuka också, haha. Ha en fantastisk helg! Hoppas ni har fint väder i Umeå.

  14. Elsa

    Det kan mycket möjligt vara magsjuka även om han endast kräks en gång. Alla reagerar olika på det, och iom så kan det ju också vara att han har ätit något dåligt eller något som han inte tål. Svårt att veta! Tips mot olika magsjukdomar är avslagen cola för de sjuka och whiskey för föräldrarna. Hoppas Jason kryar på sig och att ni andra slipper bli sjuka!

  15. Lina

    Hej!
    Är så mysigt att läsa din blogg och om er vardag. Jag skulle väldigt gärna vilja veta vart ni köpt gardinerna till ert sovrum och skenan i taket till. Blev så fint!

    Ha en fortsatt fin lördag, kram!

  16. Isabella

    Din blogg är bra som den är men om jag får önska skulle jag gärna se fler inredningsinlägg 🙂 Ha en fin helg🌸

  17. Madeleine

    Skulle säga att om det är magsjuka så är barnet ofta hängigt i övrigt. Vill inte äta, dricka, göra så mycket aktiviteter… Men ibland kan magsjuka barn vara hur spralliga som helst, så det är lite svårt att säga. Bästa är att ta det säkra före det osäkra och anta att det är magsjuka 42h framåt.
    Hoppas att det bara är något annat så ni vuxna slipper bli sjuka! Kom ihåg att handsprit inte hjälper alls om det är magsjuka utan endast tvål och vatten och noggrann tvättning.

  18. Willesmamma

    Det känner du på lukten, och med calici (magsjuka) kommer också oftast diarre.
    Ge blåbärssoppa, det brukar stabilisera magen 👍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish