Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Något som:

Något som får mig att le: Min familj och framförallt F och Jolie ihop. Dom är så fina och hon bjuder aldrig på så många leenden som när hon ser sin pappa. Dom har verkligen så otroligt fint band till varandra redan nu.

Något som jag tycker om: Vårt hus! Alltså ni anar inte vilken lycka det är för oss att äntligen vara inflyttade och få kalla detta för vårt hem.

Något jag drömmer om: Att Jolies hjärta ska vara stabilt länge. Att vi ska få åka utomlands någon dag i framtiden hela familjen. Att vi ska komma i ordning i huset både invändigt och utvändigt. Att vi ska få vara friska och må bra allihop.

Något jag uppskattar varje dag: Mitt arbete. Det ger mig friheten och möjligheten till att spendera all tid med mina barn. Och det ger oss möjlighet att få vara hemma mycket som en familj. För mig är det viktigast i världen.

Något som känns spännande: Vi pratar förskola här hemma nu och vår tanke är att Jason kanske ska börja 15h/veckan till hösten. För egen del hade jag gärna haft honom hemma ännu längre men jag tror faktiskt att han är redo och hade tyckt att det var roligt att få träffa andra barn och leka på det viset. Tror det hade varit utvecklande för honom på många plan. Tänk att han kommer att vara cirka tre år då. Galet. Men ja, detta är bara tankar fortfarande och vi får se om vi får plats där vi har sökt.

Något jag tänker ofta på: Andra föräldrar som är i vår sits. Andra som får barn som kanske har ett hjärtfel eller något annat som tynger en som förälder. Man är inte ensam och det är både en hemsk och en skön känsla.

Något jag är tacksam över: Att vi har fått en sådan snäll son. Vi har verkligen världens finaste lilla kille och jag är så stolt över allt han är varje dag. Den kärleken han ger oss och sin syster + alla i vår omgivning är så himla fin. Jag hoppas att han ska våga vara sig själv resten av sitt liv. För han är verkligen fantastisk.

Något som jag tycker är gott: Jag älskar pannkakor! Fs pannkakor är sååå goda. Älskar att äta dom med sylt och keso. Låter kanske som en superkonstig kombination men det är faktiskt gott och väldigt mättande.

Kommentarer

  1. S

    Hej, jag hittade din blogg när jag sökte på gran canaria OBC. Letar efter det perfekta resemålet för mig, min man och vår 1åriga son. Såg att du även varit på RIU gran canaria, vilken av dessa skulle du rekommendera? Skiljer ca 15k i skillnad på pris där RIU är den dyrare (vi tänkte vara borta en månad). Är det något av dem som du känner direkt att du inte skulle vara borta på en hel månad? Väldigt tacksam för svar, Mvh

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      RIU är bäst 🙂 men OBC var bättre om man vill underhålla barnen då dom har barnaktiviteter och liknande. Hade jag fått välja fritt utan att tänka på barnen hade jag dock kört på RIU då det var lyxigare, mer mat att välja på osv.

      1. S

        Tack så mkt för svar. Kan de bli långtråkigt på RIU i en månad tror du? Nackdelen med RIU är att det ej finns rum med havsutsikt kvar medan man får det på OBC. Beslutsångest delux 🙂

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Skulle nog bli uttråkad på bägge ställena efter en vecka 🙂 finns inte så mycket runt omkring hotellområdena

  2. Emma

    Ja så himla underbart med syskonkärlek:) Har en son på 2,5 år & en dotter på snart 3 månader & storebror är såå otroligt fin mot sin syster. Han vill pussa & kramar henne hela tiden & berättar om henne för alla. Så stolt! Han är verkligen världens finaste & goaste storebror:) Så himla kul med en av varje:) Kram

  3. Joanna

    Vi fick alltid keso till pannkakorna när vi gick i gymnasiet. Blir faktiskt lite gräddigt om pannkakan är ljummen. Håller med om att det är gott. Är den där bara bär-sylten god?

  4. Penny

    Vad heter F på riktigt ? Eller är det något som du medvetet skriver för han inte vill att du skriver ut hans namn?
    Fin familj har du ♡

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish