Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Tisdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner <3

Förlåt för min frånvaro men vi har verkligen fullt upp här. Försöker underhålla barnen samtidigt som vi vill komma i ordning lite här hemma. Det tar verkligen tid men det blir jättefint och vi är så nöjda med det lilla vi hunnit med hittills.

F och Jason har precis varit ute och Jolie ligger och sover här bredvid mig. Hör att killarna precis kom hem nu efter en sväng i solen så vi ska väl äta något och sedan är det läggdags för vår lilla kille. Då ska vi röja lite mer här.

Kram på er och hoppas att ni har haft en fin start på veckan.

<3 <3 <3

Älskar verkligen Jolies dress. Jason har likadana byxor fast grå och hade en likadan dress i grått när han var mindre. Ni hittar den här. 

Jolie har börjat sova kortare stunder själv mitt på dagen. Perfekt nu när vi har mycket att göra att kunna smyga iväg för en stund.

Köpte hem lite blommor efter att jag hittade en av mina favoritvaser i en av kartongerna.

Vi åt tacos till lunch. Slängde bara ihop alla grönsaker i samma skål. Då går det fort.

Vi har fått upp gardiner i sovrummet. Det är mörkläggningsgardiner men som är gjorda för att ge lite ”hotellkänsla”: Ville inte har mörkläggningsgardiner först men dessa var så fina och mjuka och kändes inte alls som sådana. Är jättenöjd.

Hem ljuva hem. Älskar verkligen känslan av att vara hemma.

Har fått mycket frågor om denna bokhylla. Den är från babylove.se =) Har fått massor med frågor om den. Vi hade den i Jasons gamla rum också.

Spegeln har jag också fått mycket frågor om. Ni hittar den här. 

Idag har jag varit iväg och fixat naglarna en sväng och vi har också kört bort massor med skräp och återvinning.

Vår nya sovrumslampa som vi satte upp i barnens lekrum till slut. Och så fick den som var i barnens lekrum flytta in i vårt sovrum.

Idag blev det korvstroganoff till lunch.

Min familj var förbi med denna och massor med frukt och grönt. Så nu kan vi göra juice hemma.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej Mia! Det är inte vår tvättkorg (som tur är) utan en korg som vi har filtar i. Perfekt om man vill mysa i soffan och gosa ner sig under en filt. Ha en härlig kväll 🙂

  1. Malin

    Hej! Tack för en bra blogg. Har lite frågor angående husbygge du kanske vill svara på 😊 blir så sugen på att bygga när man ser ert fina hus. vad heter er husmodell? Vad kostar de art bygga hus? Själva huset, förarbetet mm? Betalar man när huset är klart eller hur funkar de? Mvh malin

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 Den heter Smart 150 men vi har gjort om hela planlösningen och framförallt på nedervåningen. Det är olika beroende på var man bor så det bästa är att kontakta en hussäljare som kan hjälpa dig och förklara priser osv. 🙂 Kram

  2. Josefin

    Herregud vad fint det blir!! Kan nog inte ens föreställa mig hur bra det måste kännas nu, det har verkligen varit kul att få följa er resa till huset. Önskar fler vloggar! Måste bara få fråga en grej som jag inte kunnat släppa sen jag såg er senaste vlogg hehe, har dom ställt kyl och frys fel? Eller har ni valt att ha dom på det sättet, att dom öppnas från varann? Kostig fråga kanske, men jag undrar ärligt för det såg liksom ”fel” ut. Och resten verkar vara så genomtänkt <3 Stor stor kram till dig och hela familjen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla Josefin! 🙂 <3 <3 vi tänkte vända på dom först men det är lättare att öppna när dom står sådär och passar bättre till planlösningen i vårt kök. Så vi valde att behålla det så <3 får se om vi flyttar om framöver 🙂 kram kram bästa du!! <3 <3 blir så glad!

  3. Jennifer

    Hej Gabbi! Kommenterar aldrig men älskar din blogg och har hängt med ända sedan nu var gravid i början med Jason. Ni är superfina och tänker ofta på er. Stort grattis till ert fina hus också! Ville bara fråga vart de där mörkläggningsgardinerna är ifrån? Kram!

  4. Cattis

    Eftersom du inte har körkort så måste du ha skjuts när du ska iväg och tex fixa naglarna eller är det gångavstånd eller buss som gäller?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag kan ta bussen. Vi har två bussar precis utanför som går hela tiden in till stan. Tar 10 minuter/15 minuter 🙂 Men oftast får jag skjuts av F faktiskt om han inte ska göra något annat eller om han ska iväg samtidigt.

  5. Betty

    Hej, så otroligt fint ni gör det. Jag älskar din inredningsstil särskilt till barnen. Jag undrar bara varför Jasons bokhylla hänger så högt upp? Är det inte svårt för honom att själv komma åt sina böcker när han vill? (Absolut ingen kritik, bara en tanke!) Älskar dig och din blogg du är en fantastiskt fin och varm människa! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla! Så glad jag blir 🙂 <3 Vi tänker att i och med att den hänger i ett lekrum där det kommer att vara vilda barn som river ner saker och kastar saker omkring sig (du vet ju hur barn kan vara, hehe) så är det skönt om dom inte förstör böckerna och river sönder dom. Vi har varit med om det så många gånger tyvärr när vi haft gäster osv och då är det skönt om dom sakerna man är lite mer rädd om inte används som leksaker och bara kastas omkring. Så när vi väl ska ha en lässtund så kan han klättra upp på stolen och ta ner sina favoritböcker (dom böckerna som han gillar att läsa mest står i höjd med att han kan klättra upp) 🙂 eller så lyfter vi upp honom så får han välja 🙂 kram <3 och tack igen <3

  6. Hanna

    Hej! Så kul att få ha följt eran resa med husbygget, förstår lyckan! Så fint! Tänkte höra vart eran vardagsrumsmatta är ifrån? Är på jakt efter en sån med lite kortare lugg 😊 Kram!

  7. Tova

    Hej Gabriella! Har följt dig på ig ett tag älskar verkligen din lilla familj , har själv en liten dotter som snart är 6 månader. Så so jag har förstått det så helammar du, men har din son haft svårt att ta flaska eller Jolie? Jag har nämligen helammat min dotter och vill sluta amma pågrund av medicin som jag snart måste ta, hon vet verkligen inte hur hon ska göra. Har försökt med olika former på napparna, pipmugg, temperatur etc men inget fungerar. Hon äter bara halva portiner gröt än så länge. Om du har några tips skulle jag bli jätteglad! ❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis <3 men ååh tack snälla 🙂 Ja, det stämmer bra. Nej, ingen har haft svårt att ta flaska. Men då har jag pumpat ut mjölk och aldrig gett ersättning så vet inte om dom hade tagit flaskan om det inte var bröstmjölk i.. Åh vad svårt.. Förstår verkligen 🙁 <3 jag har läst om att man kan blanda hälften bröstmjölk och hälften ersättning ett tag (om problemet för barnet nu är att det är ersättning i flaskan) och sedan fasa ut bröstmjölken mer och mer eftersom genom att blanda med mer ersättning.. 🙂 Någon i kommentarsfältet kanske har bra tips? KRAM <3 hoppas allt löser sig <3

    2. Åsa

      Hej Tova! Jag tror att din dotter skulle kunna gå över på puréer och gröt nu. Fråga på BVC för säkerhets skull. Mina barn vägrade också flaska. De började med smakportioner vid 4 mån och ganska snart efter det tyckte de att amning (på dagtid) var helt onödigt, de låg och vred bort huvudet. På natten ville de däremot snutta för att somna om, men det var egentligen inte behov av mat. Din dotter kanske gillar att amma och då förstår jag om det känns ”hemskt” att vänja av henne. Men rent näringsmässigt tror jag att hon skulle klara sig utan. Mina barn fick gröt istället för välling pga de vägrade flaskan. Det gick lika bra och var lätt att sluta med när de blir äldre. Kolla med BVC. Hoppas du får bra råd där.

    3. Tess

      Hej Tova! Jag vart också tvungen att sluta amma tidigare än planerat pga medicin. Ett tips jag fick var att ge ersättning med sked i början för att vänja vid smaken.
      Om det finns en annan förälder eller nära vuxen kan det också ibland vara lättare för denne att föra inte det nya. Vår pojke tog dock första bästa både ersättning och flaska så vi behövde aldrig prova, sked men däremot fick min man ta mycket av flaskans i början eftersom det blev för smärtsamt för mig när det blev påtvingat avslut. Vi körde hur som helst MAM flaska för ersättning de har en ventil i botten för att motverka vakuum så barnet behöver inte jobba allt för mycket och det kommer med ett jämnt flöde så länge han suger. Har som sagt ingen aning om hur andra flaskor funkar men vi tyckte det lät genomtänkt. Annars om hon är 6 månader som Åsa sa så kan du ju ge mer och mer mat istället, glöm inte att ge mer vatten så också från en som fått två förstoppade barn vid övergång till gröt och mat. Vi fick hur som helst mycket stöd från BVC och det finns också hjälp mammor via amningshjälpen som man kan fråga om man behöver mer hjälp.

  8. Olivia

    Hej! Så fint ni har det! Får man fråga vart ni köpt den låga byrån som står till höger om bokhyllan i barnens lekrum, den ser så enkel ut men med bra förvaring!
    Kram och tack för en fin blogg😃

  9. Lina

    Hej! Super fina gardiner. Letar själv efter några liknande så jag undrar vart ni köpt era? Och vart ni köpt fästet till gardinen? 🙂
    Tack för en super mysig blogg!

  10. Linnea

    Angående mitt resereportage i Umeå. 🙂

    Jag förstår helt och hållet! Men tycker du att det låter okej om jag siktar på att du kan/vill ställa upp så länge allt fungerar bra, och så har jag en plan b som jag kan göra i stället om det kör ihop sig? 

     Det som är kruxet är att det i så fall måste ske mellan 28 april-1 maj då det är de dagarna jag är i Umeå. Vi kan väl hålla kontakten och uppdatera varandra? Samt att jag kan ge mer info om hur jag tänker mig? Finns det något lättare sätt jag kan kontakta dig än här på bloggen? 

     Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 du kan maila mig eller skriva på Facebook! På Facebook kanske är lättast! Som det ser ut just nu så har vi jättefullt upp så tror det kan bli svårt tyvärr 🙁 trots att jag gärna vill! <3 kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish