Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Böngryta

Fick jättemycket frågor om denna mat när jag la upp den på insta story så tänkte dela receptet. Vi har bara höftat ingredienser men skriver på ett ungefär. Detta blev mat för typ åtta personer (om inte ännu mer) så om ni inte vill ha så mycket så kan ni ju göra om receptet lite.

Du behöver: 

Två gula lökar

Fyra vitlöksklyftor

Franska örter (finns i glasburk bland alla kryddor), salt, peppar

Olja att steka i

Grönsaksbuljong

En broccoli

Två sötpotatisar

Tre morötter

Krossade tomater (ett paket)

Havregrädde (iMat från Oatly)

Lite vatten

Ett paket blandade bönor

Ett paket stora vita bönor

Lite citron

Gör såhär: Hacka löken och stek den i olja, pressa i vitlöken och stek tillsammans en stund. Skala och skär morötterna och sötpotatisen i små kuber och lägg i kastrullen. Dela broccolin i små bitar och ha i den med. Häll över krossade tomater, lite vatten, lite havregrädde, Smula i buljongen, salta, peppra, krydda med franska örter. Låt puttra tills allt blivit mjukt och smaka av med citron. Vi serverade med ris och en sallad med fetaost. Var jättegott ihop!

Kommentarer

  1. Nicole

    Åh låter och ser sååå gott ut! Ammar för tillfället en liten tjej på 3 månader och hon blir dessvärre inte alls glad i magen när jag äter bönor (förståeligt), så måste tyvärr undvik det🙈 tack för en fin blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår dig helt <3 det är jobbigt när dom små har ont i magen <3 kram och tack för fina ord 🙂 <3

  2. Alexandra jonsson

    Hej har du skrivit något inlägg om alla steg osv i hus bygget? Jag och min sambo ska eventuellt bygga hus hos samma företag som er och är nyfiken på vad ni förväntade er, om det finns något ni är missnöjda över osv?:)

  3. Hill

    Jag vill bara säga, ärligt talat, att du verkar vara en så otroligt fin människa! Jag vet att jag inte känner dig men genom din blogg och dina vloggar får man ändå se en del. Jag ser också hur du bemöter kommentarer som är både snälla och mindre snälla. Och du bemöter allt så fint och kärleksfullt. Du verkar vara en människa FULL av kärlek. Inget hat finns i dig! Jag tycker också din och din mans relation verkar så bra och jämställd. Ni är fina och snälla mot varann. Det är underbart att se! Jag är 24, och som dig – lillgammal. Jag hade gärna haft barn själv och bott i hus. Men barn har vi försökt få 2,5 år och ska snart göra IVF. Hus får vi vänta med tills jag pluggat klart. Men det är underbart att ha dig som förebild som ung mamma! Tycker du är vettig, sund och har bra värderingar. Jag tycker du förmedlar rätt bild om vad som är viktigt här i livet. Jag är imponerad över att du tjänar mycket pengar och att du och din man kan vara hemma tillsammans just nu – WOW vilken rätt prioritering!! Jag är inte alls pengadriven, men däremot är det fantastiskt när pengar kan ge en mer tid med sin familj. Tror era barn kommer få en fantastisk uppväxt. Jag unnar er allt gott, jag unnar dig såå att du har det här jobbet, att det går bra för dig, och håller såklart tummarna för att allt går fortsatt bra med Jolies hjärta. Det kommer det göra! Ni är super! Kram kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du, tack!!! <3 <3 <3 läste denna kommentar högt för F och han blev precis som jag lite tårögd. Verkligen jättetack. Så fantastiskt fina ord du har skrivit till mig. Du gjorde min kväll! Nu kan jag somna med ett stort leende på läpparna. Skickar all kärlek till dig och önskar dig stort lycka till med allt! Uppdatera gärna hur det går med IVF. Håller verkligen tummarna! Stor kram <3 <3

  4. Caroline

    Hej! Jag kikade nyss runt på H&M home och hittade en rund matta som är grå och vit med texten ”love you to the moon and back” och sen är det en halvmåne. Tänkte genast på dig! Något ni kanske skulle gilla i barnens rum i erat fina hus! Fanns på rea, 189kr nu. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish