Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

The free strap

Inlägget är i ett annonssamarbete med Daniel Wellington 

Hej fina!

Jag har återigen fått äran att göra ett samarbete med Daniel Wellington. Jag fullkomligt älskar deras klockor och vet att även många av er gör det. Klockorna är ju verkligen så sjukt snygga och stilrena så det är inte så konstigt att dom är så poppis! =)

Just nu kör Daniel Wellington en kampanj som heter ”The free strap” och man får ett kostnadsfritt klockarmband på köpet av en klocka. Kampanjen pågår mellan 4-24 april. Passa på att unna er själva en fin klocka eller inhandla student/födelsedagspresent till någon ni tycker om.

Om ni uppger GABRIELLAJOSS i kassan så får ni nu dessutom 15% rabatt utöver ”The free strap”-kampanjen. Daniel Wellington har också fri frakt och retur över hela världen.

Stor kram till er <3

Inlägget är i ett annonssamarbete med Daniel Wellington 

Kommentarer

  1. Johanna

    Om jag såg rätt på er flyttvlogg så har ni frysen närmast köket och dörren på kylskåpet öppnas ut mot rummet. Hur tänkte ni där? Kylen som man öppnar oftast brukar alltid vara närmast köket och om man dessutom ska gå runt den öppna dörren så blir det väl ännu knöligare? Bara nyfiken hur ni tänkt och vad köksarkitekten sagt om ert val?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi tänkte styra om dom först men vi ångrade oss sedan. Trivs bra med dom som det är och det blir lättare att öppna och stänga för oss med tanke på hur köket ser ut. Det var arkitekten som ritade ut dom så. Ha en bra kväll!

  2. Karoline

    Så himla fina! 😍 Jag köpte min sambo en klocka från DW förra julen och den blev väldigt uppskattad , är lite småsugen på en egen nu haha! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är bara wokgrönsaker som jag stekt i olja tills dom fått yta och sedan tillsätter jag curry, salt, peppar, bönmix och havregrädde 🙂 går såå snabbt, kram!

  3. A

    Jag gillar dig, och fattar att såna här inlägg är sjukt bra betalda.. förstår SJÄLVKLART att du måste göra reklam för att gå runt. Men DW-reklamerna via influencers är bara så samma-samma och opersonliga. Gillar dina andra sammarbeten som känns mer DU. DW har ju gått till alla största influencers och bett dem lägga ut exakt samma typ av reklaminlägg. Tycker det märks så tydligt. Men det är snarare kritik mot DW:s reklamstrategi än till ditt inlägg! Menar inte att du ska ändra något, ville bara framföra min åsikt då jag tänkt på det länge med DW även hos andra bloggare. Hehe, Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 Jag försöker göra alla samarbeten jag kan så personliga som möjligt och försökte verkligen fånga bilder med dessa klockor som känns som JAG eller vad man ska säga <3 Och jag gillar verkligen klockorna genuint och tycker det är en jättefin klocka till sjukt bra pris. Men du har såklart rätt till din åsikt och det gör mig glad att du tycker om mig och bloggen. KRAM och ha en underbar kväll 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish