Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018YOUTUBE

Flyttvlogg

https://youtu.be/rTtyhmgGwj8

Vill ni ha fler flyttvloggar så tryck på hjärtat. Stor kram och ha en fin lördag <3

Kommentarer

  1. Sofia

    Stort grattis till ert jättefina hus😃🏡Ett riktigt drömhus💕
    Och vad roligt det var och se den här vloggen.Ni båda verkar vara så fina människor och ni är sån otroligt fin familj.Och så fint ni gjort så snabbt:)
    Stor kram,Sofia

  2. Sofia

    Hej! Jag ramlade in här av en slump (eller rättare sagt flödet på Instagram) och insåg att du flyttat in på ”min gata”. När jag läst lite i bloggen insåg jag att våra barn är väldigt jämngamla (storasyster född nov 2015 och lillasyster feb 2018) så jag tänkte bara säga välkommen och om du behöver en paus från flyttkaoset så ställer jag gärna upp på en barnvagnspromenad någon dag!

  3. Joanna

    Så himla roligt att få se ert hus och när ni fixar. Är kul att se alla smådelar som faller på plats. Blir superfint! Stort grattis till huset!! Nu är ni HEMMA 🎉💪🏻

  4. Rebecka

    Hej,
    Vad kul med vloggen. Ni är ju helt otroligt effektiva, vilken ordning ni fått på så kort tid med 2 barn dessutom!! Och huset…ser ut som en dröm 😍
    Själv sitter jag i en sunkig gammal hyreslägenhet haha men får glädjas åt NYA lägenheten vi köpt i Turkiet som väntar på nya möbler och att bli inredd av mig i juni 🙌🏽 Som jag längtar!
    Bra kämpat och kram på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh tack snälla du!! 🙂 <3 såå spännande!! Förstår att du längtar. Dröm att få bo utomlands 😀 kram kram <3 och tack

  5. Tove

    Hej Gabriella!

    Grattis till det fina huset 🙂 Det var väldigt kul att höra hur ni uttalar er dotters namn i videon. Min dotter heter nämligen Noulie med precis samma uttal fast med ett N i början då 🙂 Ovanliga och sååå fina namn!

    PS. Din blogg är bäst! 🙂

  6. Madde

    Måste bara säga att ni är en så fin familj. Ni sprider sån glädje så man själv blir glad när man ser er 💖 grattis till ert hus. Det är så fint och ni är så värda det som ni har arbetat er upp från ruta ett. Lycka till med allt 💖

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish